4 star

Doggy hundfoder
Doggy erbjuder både torrfoder och våtfoder till alla hundar. En fördel Doggy använder sig av är att de använder sig till största del av just Svenska råvaror vilket är väldigt positivt. De tillverkar hundfodret i ett modernt kök i Vårgårda som endast använder sig av förnybar energi. Sidan innehållar annonslänkar från Vetzoo, firstvet och Dogman

Doggy hundfoder

Allt ni behöver veta om Doggy hundfoder.Doggy hundfoder

✅  Smakligt foder

✅  Billigt foder

✅  Svenska råvaror

Doggy hundfoder


Doggy Hundfoder

Doggy hundfoder i vårgårda Doggy hundfoder har mer än ett hundra års erfarenhet av att tillverka hundfoder. De använder sig av moderna produktutvecklingar som gör att de ofta ligger i framkant på vad som är hundfodertillverkning. Doggy hundfoder är kända för bland annat Kunskap Kunskap av över 100 års erfarenhet Innovation Nytänkande inom fodertillverkning Kärlek Kärlek till alla hundar oavsett ras eller ålder.


Doggy valpfoder

Allt ni behöver veta om Doggy valpfoder.


Doggy Valp
Doggy valp är ett bra helfoder som är utvecklat för valpar som växer, men även passar detta foder väldigt bra till dräktiga eller digivande tikar. Bitstorlekarna är mindre och anpassade för just valpar.
Fodret är tillverkat av färsk Svensk kyckling och har allt det som en valp behöver när den växer. Det är gott om protein i fodret och även omega 3 och omega 6-fettsyror som är viktiga för valpens päls och utveckling. Fodret har endast naturliga råvaror och inga onödiga tillsatser har lags i.
Fodret kan man börja med så fort valpen ska äta fast föda
Protein 26%
Fett 13 %


Doggy Professional Valp
Detta valpfoder är främst till för valpar o yngre unghundar, men det fungerar även väldigt bra till dräktiga & digivande tikar av alla storlekar och hundraser. Fodret är tillverkat av bland annat färsk lax och linfrö, allt för att din hund ska få i sig de viktiga Omega 3 fettsyrorna. Omega 3 främjar både päls och hud på hunden. Det finns även extra nypon i fodret för att ge hunden extra med C-vitaminer.
Protein 28 %
Fett 14 %


Doggy vuxenfoder

Alla Doggy hundfoder för vuxna hundar


Doggy Original Mini
Doggy Original Mini är till för de mindre och även de mellanstora hundarna. Fodret har mindre bitar som gör att det passar de små hundarna bäst. Fodret är tillverkat av Svenska färsk kyckling som ger en extra god smak för hunden. Det finns även linfrön i Doggy Original Mini allt för att hunden ska få i sig de viktiga Omega 3-fettsyrorna. Fodret är anpassat för en ganska normal aktivitetsnivå på hunden.
Protein 23 %
Fett 12 %


Doggy original
Ett av de mest populäraste hundfodren i Sverige är just Doggy Original. Fodret är anpassat att passa det allra flesta sällskapshundarna och familjehundarna. Oavsett vilken hundras ni har och vilken ålder det är på hunden så har Doggy ett bra foder för just din hund.
Doggy original är ett helfoder med en kötthalt på 21 % och fetthalten ligger på cirka 10 %. Så detta foder passar de allra flesta vuxna och växande hundar som har en ganska normal aktivitetsnivå i livet.
Fodret är lagat så att det ger en god smaklighet för hunden och med naturliga råvaror. Finns både som torrfoder och som våtfoder för den som hellre vill ha det.


Doggy professional

Allt ni behöver veta om Doggy valpfoder.


Doggy Professional Mini
Detta foder ät främst till för de lite mera aktiva småhundarna. De hundar som går riktigt långa promenader eller som har en aktiv träning. Fodret är av mindre bitar så att det ska passa de mindre hundraserna extra bra. Fodret innehåller bland annat färsk svensk kyckling som smakar gott för hunden och är även lättsmält. Det är även tillsatt extra nypon för en större mängd C-vitamin.
Protein 26 %
Fett 16 %Doggy Professional Aktiv
Professional från Doggy är mer för de aktiva hundarna som man har som arbetshundar eller träningshundar. Det kan vara jakthundar eller spårhundar. Fodret passar även bra för de aktiva agility hundarna som kräver lite extra med energi i maten.

Kan även användas till hundar som har svårt att gå upp i vikt.
Detta foder har en större kötthalt och mer med fett i fodret. Kötthalten är runt 30 % och fetthalten ligger på 20 %.


Doggy Professional Extra

Detta helfodret från Doggy är speciellt till för de aktiva hundarna som tycker om långpromenader eller för övrigt är ganska aktiva. Passar bra för exempelvis jakthundar under lågsäsongen.

Innehåller bland annat färsk Svensk kyckling och ägg.

Protein 24 %

Fett 12 %


Doggy Professional Mini Skonsam
Doggy Professional Mini Skonsam är ett helfoder för de mindre hundraserna som kan ha problem med bland annat känslig mage. Fodret är skonsamt för magen då det är tillverkat av bland annat ris och färsklagad lamm. För hundens mage har Doggy tillsatt FOS en prebiotika som hjälper magens tarmsystem.
Protein 21 %
Fett 11 %


Doggy Professional Skonsam
Ett helfoder för hundar med känslig mage. Detta hundfoder är tillverkat av bland annat lamm och ris, på grund av detta gör det fodret väldigt passande hundar som har problem med en känslig mage. Fodret är helt fritt från kyckling som ofta är det protein ämne som hundar kan bli allergiska emot.
Protein 21 %
Fett 11 %


Doggy Senior

Allt ni behöver veta om Doggy hundfoder för äldre hundarDoggy senior
Doggy Senior är ett foder som är utvecklat för de äldre hundarna. Både närings och energiinnehållet är helt anpassat för ett lägre energibehov och aktivitetsnivå, precis som de äldre hundarna i regel lever. Doggy senior är ett foder som är tillverkat av Svensk färsk kyckling och väldigt milda spannmål som ris och majs. Allt för att det ska bli lättsmält för den äldre hunden. Självklart har fodret gott om de vitaminer som de äldre hundarna behöver.
Protein 29 %
Fett 9 %

Doggy Specialfoder

Foder för hundar med speciella behov


Doggy slim
Doggy slim hundfoder är ett helfoder som är vetefritt med en väldigt låg fetthalt. Detta hundfoder passar bäst till de hundar som har ett lägre energibehov eller som behöver gå ner i vikt.
Eftersom Doggy Slim inte har vete i hundfodret så har de valt att istället ha lite mildare spannmål som majs och ris. Fodret har trots detta gott om vitaminer och mineraler så att hunden får i sig det näringsbehov den behöver.

Protein 21 %
Fett 8 %


Doggy Spannmålsfritt

Hundfoder utan spannmål


Doggy Grain Free
Doggy Grain Free är doggys spannmålsfria hundfoder. Det innehåller med andra ord inga spannmål och passar bäst de aktiva hundarna så som unghundar eller arbetande vuxna hundar. Fodret är tillverkat för att passa de hundar som har en känslig mage för just spannmål. Fodret innehåller bland annat nypon, svensk färsk kyckling, ärtor och potatis.
Protein 25 %
Fett 15 %Övrigt om Doggy hundfoderIngredienserna i Doggy hundfoder
Det finns bara naturliga råvaror i Doggy hundfoder. De köper in sina råvaror så gott det går från Svenska bönder.
Spannmålen som används är majs, vete och ris som är fulla med energi och fibrer. Vetet som används är ett fullkornsvete som är odlat på Svenska åkrar.


Spannmålsfria produkterna
I de spannmålsfria produkterna använder Doggy istället för spannmål ärtor och potatis.


Fiskprodukterna
Doggy använder fisk i speciellt valpfoder då fisken innehåller de vikta omega 3 fetterna. Förutom Fetterna så är fisk lättsmält och väldigt smakligt för valparna.


Köttprodukterna
Doggy använder olika köttprodukter i fodret då köttet är ett naturligt bra källa för energi och protein. I kött finns det även gott om de viktiga mineralerna och vitaminer som alla hundar behöver. Fosfor och kalcium stärker hundens skelett och tänder. Vitamin A är viktigt för hundens immunförsvar och hundens hud och syn.


Ägg
Ägg är som vi alla vet en väldigt bra källa för protein. Men ägg innehåller även andra livsviktiga näringsämnen och vitaminer.


Nypon
Nypon innehåller gott om vitamin C, men även gott om andra vitaminer. Vitamin C stärker hundens egna försvar genom antioxidanter som är speciellt viktigt för de aktiva hundarna.Doggy hundfoder pris
Doggy är ett av marknadens billigaste helfoder som är värt att fodra med. Många billiga märken innehåller inte tillräckligt med näring eller bra råvaror. Men med Doggy hundfoder så får ni inte bara fräscha Svenska råvaror utan även ett bra pris på detta. Det kostar inte mycket att fodra sin hund med just doggy då de försöker att ha ett så billigt pris som möjligt. Allt för att så många som möjligt ska kunna ha råd att fodra sin hund med Doggy.


Doggy hundfoder test
I doggy hundfoder testerna kommer man fram till att Doggys hundmat håller hög kvalitet men samtidigt är ett av marknadens mest prisvärda hundfoder. En stor fördel Doggy har är att det är Svensk producerat och vi som så mång andra anser att man ska handla så närodlat som möjligt i första hand. Men självklart så måste fodret även hålla bra kvalitet och innehålla allt som hundarna behöver i både näringsväg och behov. Allt detta tycker vi att Doggy hundfoder erbjuder så vi tycker att de klarar av testerna väldigt bra.
Så vi tycker att Doggy hundfoder är ett bra hundfoder som dessutom är billigt.


Doggy hundfoder omdöme
Doggy hundfoder har fått bra betyg från bland annat trustpilot på 3,7 av 5 poäng. Vilket är högt för att vara ett hundfoder. De kunder vi har pratat med har varit nöjda med sitt foder och tittar man lite mer på nätet så ser man att de allra flesta ger Doggy ett bra omdöme. Vi själva tycker att de har ett bra hundfoder och ger därför Doggy hundfoder 4 av 5 stjärnor. En fördel är att Doggy är Svenskproducerat och en annan fördel är att de erbjuder specialfoder för de hundar som behöver detta.


Doggy hundfoder recension sammanfattning
Vi har tittat på alla torrfoder som Doggy erbjuder sina kunder och vi är nöjda över vad vi har sett, testat och hört. Deras produkter är inte bara Svensk producerade utan även med Svensk kvalitet. Det finns gott om både vitaminer och mineraler i Doggys hundmat.
De har ett bra sortiment av hundfoder så att det finns ett foder för de allra flesta hundarna och de olika behoven de kan ha. De har förutom vanliga valpfoder , vuxenfoder och seniorfoder även foder för de med lite speciella behov som extra aktiva eller för känsliga magar.
Produkterna de säljer är väldigt prisvärda och man får mycket torrfoder för pengarna.


Frågor och svar


Frågor och svar


Är doggy hundfoder spannmålsfritt ?
Nej Doggy hundfoder har spannmål i de allra flesta hundfoder, men de erbjuder ett spannmålsfritt hundfoder som ni kan läsa mer om på denna sida. De spannmål som de använder i sina produkter är bland annat ris, vete och majs. I deras spannmålsfria produkter använder dom istället potatis och ärtor, vilket är ett vanligt tillskott i spannmålsfria hundfoder.