Halla hundfoder
4 star

Halla hundfoder

Hallapetfood har tillverkat hundfoder sedan 1928 så det är ett väletablerat företag från Västgötaslätten i Sverige. Halla hundfoder är tillverkat av många råvaror som är närproducerat vilket vi tycker är ett stort plus. Man ska ju arbeta så gott det går med närproducerade råvaror och produkter. Halla hundfoder är ett prisvärt hundfoder som även är uppskattat av hundarna då vi har sett mycket positiva kommentarer om deras hundfoder från hundarnas ägare. På denna sida kan ni läsa mer om alla de produkter som Hallapetfood erbjuder sina kunder. Sidan innehållar annonslänkar från Granngården


Halla hundfoder

Svensk producerad hundmatHalla

✅ Svensk tillverkat hundfoder

✅ Bra sortiment

✅ Närproducerat

✅ Ett foder för miljön

Halla hundfoder


Halla hundmat

Halla har ett flertalet foder att välja mellan. Till valparna har man Halla valp och Halla junior att välja mellan som torrfoder, men de har även en del färskfoder som man kan beställa om man vill ha det istället eller kanske ha till att variera hundmaten med. De har till de vuxna hundarna ett antal torrfoder som är anpassat beroende på vilken aktivitetsnivå ni har på er hund. Oavsett vilket hundfoder ni sedan väljer så tror vi att ni kommer att bli nöjda då de har fått goda rekommendationer från andra hundägare och från flera omdömen vi har läst om.  


  • Svensk producerat 
  • Flera torrfoder för aktiva hundar 
  • Håller låga priser Halla Valp

Halla valpfoder är ett bra foder för valpar som är tillverkat av bland annat, nöt, fläsk och kycklingkött. Det är helt fritt från vete och passar valpar upp till ett års ålder. Det har ett lagom högt proteininnehåll på 25 % och en fetthalt på 17 %. Fetthalten är viktig att den är ganska hög i just valpfoder då valpar behöver en hel del extra energi när de växer. Att valpfodret är vetefritt gör att valparna får ett skonsammare foder, vilket är väldigt bra för deras magar. Det finns även bra med mineraler och vitaminer i Halla valpfodret så att valparna verkligen får i sig alla de viktiga näringsämnen som de behöver i sin uppväxt. 

Halla valpfoder kan man köpa hos Granngården till ett lågt pris 

Pris 339 kronor för 10 kilo gör valpfodret väldigt prisvärt. Halla Junior

Halla Junior hundfoder är ett helfoder som passar sig lika bra för valpar så som för unghundar. Det går även bra att fodra dräktiga och digivande tikar med Junior hundfoder. Det är ett helt vetefritt foder som är tillverkat av bland annat nöt, fläsk och kycklingkött. Proteinhalten och fetthalten är ganska höga på 26 respektive 20 %. Vilket gör att fodret passar bäst för växande hundar. Det finns både Omega 3 och Omega 6 fett syror i fodret, vilket främjar en frisk och fin päls. 

Pris 489 kronor för 15 kilo gör det till ett billigt Juniorfoder. Halla Standard

Standard är Hallas vanligaste hundfoder som passar alla vuxna hundar med en normal aktivitetsnivå. Det är tillverkat av bland annat kyckling, nöt och fläskkött, vilket gör det till en bra blandning av animaliska proteiner. Proteinhalten är på goda 22 % och fetthalten ligger på 12 %. Det är ett Svenskproducerat helfoder som har blivit riktigt populärt i Sverige på grund av kvaliteten och det låga priset på hundmaten. 

För hela 15 kilo så kostar det endast 449 kronor vilket gör det till ett billigt hundfoder att fodra med. Halla Lamm och Ris

Halla hundfoder Lamm & ris är ett helfoder främst till för vuxna och senior hundar som har ett normalt aktivitetsliv. Med Halla Lamm och ris så har ni ett foder tillverkat av bland annat ris och lamm. Lamm är lite skonsammare för hundarnas magar om man jämför med vissa andra animaliska produkter. Det är även helt fritt från vete som kan vara ett problem för vissa hundars magtarmssystem.  Fodret har gott om både Omega 3 och Omega 6 fettsyror som hjälper till att hålla både huden och pälsen i bra skick. 

Det är ett prisvärt hundfoder med smak av lamm som man kan köpa för 549 kronor för 15 kilo 

Proteinhalten är 21 % och fetthalten ligger på låga 11 procent vilket gör att det även passar hundar som kan ha lite problem med övervikt. Halla Kyckling och Ris

Halla Kyckling och ris 3.25 och 15 kilo 23 protein 12 fett 489 kr 

För den som vill fodra med kyckling som det primära animaliska proteinet passar detta helfoder perfekt. Det är tillverkat av främst kyckling och ris och håller bra halter av både protein 23 % och fetter 12 %. Det är även ett foder som är helt fritt från vete, vilket många hundar kan ha problem med. Det är ett väldigt prisvärt helfoder som passar alla vuxna hundar som vill ha ett vetefritt hundfoder till ett bra pris. 

15 kilo för 489 kronor. Halla Aktiv

Halla Aktiv 15 kilo 30 protein 16 fett 519 kr 

Här har vi ett helfoder som är till för de aktiva hundarna. Fodret innehåller extra mycket fett och protein, vilket gör att även de aktiva hundarna får i sig tillräckligt med energi för att klara av sina sysslor. Det kan passa vanliga arbetshundar eller hundar som tränar exempelvis agility och behöver den där extra energin. Proteinhalten är på hela 30 % med en fetthalt på 16 %. Detta helfoder är tillverkat av främst kyckling, nöt, fläsk och vete, vilket gör det till en bra blandning för de aktiva hundarna. Priset är lågt 519 kronor för 15 kilo. Halla Prestation

Halla Prestation eller Halla Medium som det hette tidigare är lite som aktiv, alltså ett hundfoder för de aktiva vuxna hundarna. Stora skillnaden mellan Halla Aktiv och Halla Prestation är ett detta foder är vetefritt och har en lite lägre proteinhalt 26 % samtidigt som fetthalten är lite högre 20 %. Fodret är annars tillverkat av bland annat kyckling, nöt, fläskkött och korn. Priset är även lägre på detta foder då det ligger på 469 kronor för 15 kilo. Vilket gör det till ett riktigt billigt foder för de aktiva hundarna. Halla Elite

Här har vi ett riktigt energihögt foder för de mest aktiva hundarna. Det är ett vetefritt helfoder som är tillverkat av bland annat fläsk och kycklingkött, men som även innehåller gott om Omega 3 och Omega 6. Med en proteinhalt på hela 33 % och en fetthalt på 25 % så ser man tydligt att detta foder är anpassat för de högpresterande hundarna i första hand. Självklart är även Halla Elite hundfoder svenskproducerat, vilket ger det ett extra plus i kanten. Man kan tro att det ska vara ett dyrt hundfoder, men det kostar endast 549 kronor för 15 kilo. Halla hundfoder recensionBra information

Bra att veta är att Halla finns som färskfoder och även Raw. 

Halla har även ett antal färskfoder för både valpar och för vuxna hundar. Ett färskfoder är ofta uppskattat av alla hundar då det både luktar och smakar mer än ett torrfoder. Problemet med färskfoder är att det inte håller lika längre och att det tar mer plats. 


Halla hundfoder har ett fler talet fina produkter till alla hundar. Det är enkelt att välja vilket hundfoder man behöver ha till sin hund. En stor fördel Hallapetfood har är att de är ett Svenskproducerade fodermärke som även satsar en hel del på grön energi. De producerar faktiskt sin egen el, vilket talar väldigt mycket för deras syn på miljön. Att de även köper mycket av sina råvaror lokalt och satsar väldigt mycket på närproducerat, gör att vi ger Halla hundfoder ett högre betyg.  

Deras torrfoder håller en hög standard och man kan enkelt fodra sin hund genom hundens alla livsåldrar med Hallas produkter.  

Prismässigt så tycker vi att de håller relativt låga priser, man får mycket energi för lite pengar. 


Halla hundfoder pris

För under 500 kronor får man en 15 kilossäck med Halla hundfoder. De håller låga priser och är överlag ett av de billigare Svensk producerade hundfodren. Trots detta så håller de hög kvalitet och använder sig av fina fräscha råvaror, vilket resulterar i näringsrika hundfoder.  

Lägsta pris Halla hundfoder hittar ni på vår sida

Halla hundfoder omdöme
Halla hundfoder har fått väldigt goda kundomdömen runt om på nätet. De har även fått bra omdömen av olika recensioner som har testat Halla hundfoder. Vi tycker om att Halla är ett Svensk producerat hundfoder och har inget annat än bra att säga om deras foder produkter som de erbjuder sina kunder.


Frågor och svar


Frågor & Svar


Hur doserar man Halla hundfoder? 
Det står regel på foderförpackningarna eller på hallapetfood.se. Men man ska alltid tänka på att det endast är rekommendationer och inget som kanske passar alla hundar. Vissa hundar kräver mer och andra hundar kräver mindre hundfoder. Men det brukar vara bra att börja fodra sin hund efter de rekommendationer som finns att tillgå.  

 

Är Halla hundfoder bra? 

Vi tycker att Halla hundfoder tester och omdömen visar på att Halla hundfoder erbjuder bra hundfoder. Det är Svensk producerat och håller svensk kvalitet vilket alltid är bra. 

 

Vart kan man köpa Halla hundfoder? 

Man kan bland annat köpa Halla hundfoder hos Granngården. De håller väldigt låga priser och har i regel en snabb leverans.