4 star
Sams field hundfoder

Sams Field hundfoder

Sams fields hundfoder kommer ursprungligen från Tjeckien och är ett populärt och billigt hundfoder. De har en hög kötthalt och erbjuder flera alternativ för både valpar och vuxna hundar. De har även flera spannmålsfria torrfoder som endast har en protein källa. Det är ett ganska populärt hundfoder som passar alla hundar oavsett ras eller ålder. Sidan innehåller annonslänkar


Sams Field hundfoder
Sams Field hundfoder

✅ Bra spannmålsfritt

✅ Billigt hundfoder

✅  2,5 kg eller 13kg säckar


Sams field hundfoder


Är Sams Field bra eller dåligt?

Sams field hundfoder kommer från Tjeckien. Det är ett mycket billigt hundfoder. De erbjuder allt från valpfoder till vuxenfoder. De är även ganska stora på spannmålsfritt hundfoder som många väljer att fodra sina hundar med. Ingredienser som används i deras hundmat är naturliga och näringsrika. De använder endast kött, grönsaker, spannmål och andra kosttillskott av hög kvalitet för att ge din hund en god måltid. Sams field är ett mycket prisvärt foder där man kan få en 2,5kg säck för under 140kronor.Sams Field Valpfoder

Sams Field erbjuder ett valpfoder och ett junior torrfoder som både är mycket populära. Hög kötthalt och lågt pris.


Sams field Puppy Chicken & Potato

Ett balanserat torrfoder som är utvecklat för valpar och unghundar upp till 1års ålder. Sams field Puppy Chicken & Potato innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler för din valps tillväxt och utveckling. Med hög proteinhalt för sund muskeltillväxt och kyckling som ger en hälsosam energikälla är detta foder också berikat med antioxidanter för att hjälpa till att stödja immunförsvaret. Vetefritt hjälper det till att minska matsmältningsproblem i samband med veteintolerans hos vissa valpar.

Innehåller

 • Protein 18%
 • Fett 30 %

Sams field Junior Large Chicken & Potato

Sams field Junior Large Chicken & Potato är särskilt anpassad till näringsbehoven hos större raser och ger alla de näringsämnen som din valp behöver för en hälsosam kost. Det är ett helfoder som är anpassat för unghundar i ålder 3-24 månader. Receptet innehåller endast naturliga ingredienser och innehåller höga nivåer av protein från kyckling för att stödja muskler och ben, plus viktiga vitaminer och mineraler som järn och zink för allmänt välbefinnande. Det är också vetefritt, så det kan även avnjutas av hundar med veteallergier.

Innehåller

 • Protein 28%
 • Fett 14%


Sams Field Vuxenfoder

Sams Field har flera vuxenfoder att välja mellan, oavsett om ni har en liten, mellan eller stor hundras så finns det ett anpassat torrfoder för just din hund.


Sams field Adult Salmon & Potato

Ett uppskattat torrfoder från Sams field som har smaker av bland annat potatis och lax. Det är ett bra alternativ för dem som har en budget eller söker ett prisvärt foder till sin hund. Den innehåller 25 % protein och 14 % fett. Laxen är en källa till Omega 3-fettsyror, medan potatisen förser din hund med viktiga vitaminer och mineraler. Receptet innehåller även andra hälsosamma ingredienser för att se till att ditt husdjur får alla de näringsämnen de behöver för en hälsosam kost. Med sina låga nivåer av fett och måttliga nivåer av protein är det här fodret utmärkt för vuxna hundar som inte har särskilda kostbehov.

Innehåller

 • Protein 25%
 • Fett 14%

Sams field Adult Mini Chicken & Potato

Är ett bra torrfoder för de mindre hundraserna i vuxen ålder. Det har främst ett innehåll med kyckling och potatis. Det vetefria receptet gör den idealisk för hundar som har allergier eller är känsliga för vete. Tillsatta frukter och grönsaker ger en utsökt smak, samt ytterligare vitaminer som är viktiga för ett allmänt välmående immunförsvar. Med 28 % protein och 17 % fett ger detta torrfoder för vuxna den perfekta balansen av näringsämnen för hundar av små raser.

Innehåller

 • Protein 28%
 • Fett 17%

Sams field Adult Medium Chicken & Potato

Ett torrfoder för mellanstora hundraser i vuxenålder. Hundfodret från Sams Field innehåller bland annat kyckling och potatis. Det är en bra källa till protein och kolhydrater. Potatisen ger energi och hjälper också till att hålla din hunds matsmältning frisk. Den innehåller naturliga ingredienser som äpplen, tomater och morötter som gör den mycket smaklig samtidigt som den ger vitaminer för immunförsvaret. Den är fri från vete och gör den därför idealisk för hundar som är känsliga för vetebaserade foderprodukter.

Innehåller

 • Protein 26%
 • Fett 15%

Sams field Adult Large Chicken & Potato

För de stora hundraserna passar detta torrfoder allra bäst till. Det innehåller kyckling samt potatis för att nämna lite av innehållet. Protein- och fettnivåerna är balanserade för vuxna stora hundar. Det innehåller också en extra portion vitaminer och mineraler som ser till att stora raser håller sig friska och välmående långt upp i åldrarna. Foderbitarna har en större storlek, vilket gör dem lättare att äta för större hundar.

Innehåller

 • Protein 25%
 • Fett 13%

Sams field 4300 Power Chicken & Potato

Detta torrfoder har ett extremt högt näringsinnehåll och bör därför endast fodras till arbetande hundar, så som jakt och draghundar. Sams field 4300 Power Chicken & Potato är gjord med äkta kyckling och potatis för att ge det nödvändiga proteininnehållet. Det här fodret ger en balanserad kost, så att din arbetande hund får den näring de behöver samtidigt som de håller sig friska. Det höga fettinnehållet bidrar till att leverera energi och hålla dem igång under långa timmar av arbete eller lek. Måltiden är försiktigt tillagad så att alla näringsvärden förblir intakta, vilket ger din hund med bästa möjliga näring.

Innehåller

 • Protein 32%
 • Fett 21%

Sams field Light & Senior Lamb & Rice

Ett torrfoder från Sams Field som är utvecklat till de äldre hundarna, men som även passar bra för överviktiga hundar då fetthalten är relativt låg. Ett torrfoder från Sams Field som är utvecklat till de äldre hundarna, men som även passar bra för överviktiga hundar då fetthalten är relativt låg. Den är tillverkad av lammkött, ris och andra naturliga ingredienser. Detta foder är utformat för att tillgodose äldre hundars näringsbehov samtidigt som det ger dem en utsökt smak som de kommer att gilla. Den innehåller lättsmälta ingredienser som bidrar till att minska matsmältningsstress och främja hälsosam matsmältning. Proteininnehållet är måttligt, vilket gör det till det perfekta valet för äldre eller överviktiga djur.

Innehåller

 • Protein 24%
 • Fett 9%


Sams Field Spannmålsfritt

Billiga spannmålsfria hundfoder är något som Sams Field är bra på. De erbjuder 4 stycken olika primära proteinkällor så som kyckling, biff, lax eller viltkött. Vilket är din hunds favorit?


Sams field Adult Grain Free Chicken

Ett spannmålsfritt torrfoder med en hög halt av både protein och fett. Passar både stora och små hundraser. Sams Field Adult Grain Free Chicken innehåller det bästa från naturen! Huvudingrediensen är kyckling, vilket ger ditt husdjur en naturlig källa till animaliskt protein och essentiella aminosyror. Potatisen ger en alternativ kolhydratkälla och ger energi under längre perioder. Kycklingfett är också tillsatt för att säkerställa att alla viktiga fettsyror finns tillgängliga i tillräckliga mängder.

Innehåller

 • Protein 35%
 • Fett 19%

Sams field Adult Grain Free Beef

Detta spannmålsfria torrfoder av Angus nöt har en hög proteinhalt och samtidigt en ganska låg fetthalt. Sams field Adult Grain Free Beef är ett foder som ger alla näringsämnen som en vuxen hund behöver. Det är gjort med angus nötkött, vilket är en proteinkälla av hög kvalitet. Det här fodret har också en relativt låg fetthalt, vilket gör det till ett bra val för hundar som är benägna att gå upp i vikt. Det höga proteininnehållet bidrar till att hålla hundens muskler starka och friska, medan det låga fettinnehållet gör att den är lättsmält för de flesta hundar. Sammantaget ger Sams field Adult Grain Free Beef en komplett och balanserad måltid för vuxna hundar.

Innehåller

 • Protein 32%
 • Fett 15%

Sams field Adult Grain Free Salmon & Herring

Sams field Adult Grain Free Salmon & Herring är ett läckert och näringsrikt torrfoder gjort av färsk lax, sill och andra naturliga ingredienser. Med 30 % protein och 16 % fettinnehåll ger det ditt husdjur alla viktiga näringsämnen som de behöver för att hålla sig aktiva och friska. Den spannmålsfria formeln är låg i kolhydrater, vilket bidrar till att främja en god matsmältning samtidigt som den ger en välsmakande måltid som kan vara njutas av hundar av alla raser och storlekar. Den läckra kombinationen av lax och sill är en bra källa till Omega-3-fettsyror som kan bidra till att förbättra ledhälsa, pälskvalitet och hudkonditio

Innehåller

 • Protein 30%
 • Fett 16%

Sams field Adult Grain Free Venison

Ett spannmålsfritt torrfoder som har bland annat viltkött som proteinkälla. Sams field Adult Grain Free Venison innehåller essentiella fettsyror som Omega 3 och 6 samt B-vitaminer och mineraler som bidrar till en frisk hud och päls. Detta foder är också rikt på kostfibrer som underlättar matsmältningen och hjälper till att ta upp näringsämnen. Sams field Adult Grain Free Venison innehåller också naturliga prebiotika, som hjälper till att upprätthålla en balanserad tarmflora för matsmältningshälsa. Ett prisvärt spannmålsfritt torrfoder med viltkött.

Innehåller

 • Protein 26%
 • Fett 15%


Sams Field hundfoder recensionSams Field hundfoder test 

Sams field har fått många goda kommentar och är ett populärt hundfoder. Vi tycker att det är ett mycket prisvärt foder för hundar som även har en hel del spannmålsfria alternativ. 


Sams Field hundfoder pris – Lägsta pris

 • Sams field Puppy Chicken & Potato 159kr

 • Sams field Junior Large Chicken & Potato 159kr

 • Sams field Adult Salmon & Potato 159

 • Sams field Adult Mini Chicken & Potato 159kr

 • Sams field Adult Medium Chicken & Potato 159kr

 • Sams field Adult Large Chicken & Potato 159kr

 • Sams field 4300 Power Chicken & Potato 159kr

 • Sams field Light & Senior Lamb & Rice 159kr

 • Sams field Adult Grain Free Chicken 219kr

 • Sams field Adult Grain Free Beef 279kr

 • Sams field Adult Grain Free Salmon & Herring 289kr

 • Sams field Adult Grain Free Venison 279kr


Sams Field hundfoder återförsäljare

Det finns flera återförsäljare av Sams field hundfoder och vi har samlat de återförsäljare som har det lägsta priset på denna sida.


Vetzoo
4 star


Sams Field hundfoder omdöme

Sams Field hundfoder är ett Tjekiskt varumärke som är ganska så populört i Sverige. De har fått mycket goda omdömen på nätet och har även många trogna kunder. 


Frågor och svar


Frågor & Svar


Vad kostar Sams field hundfoder?

Sams Field hundfoder kostar cirka 160 kronor för 2,5kg vilket vi tycker är väldigt billigt.


Var köper man Sams field torrfoder billigast?

Hos oss hittar du de lägsta priserna för Sams field torrfoder för hundar. Det är enkelt att beställa på nätet och man får även från de flesta återförsäljare även hemleverans. Då slipper man även att bära de tunga fodersäckarna.