Appetitt hundfoder
5 star

Appetitt hundfoder

Appetitt är en av de populäraste fodermärkena i Norge vilket garanterat är för att deras foder håller så hög kvalité. De bedriver forskning på foderutveckling och har noga kontroller på tillverkningsprocessen. Allt foder produceras i Norge just för att de ska ha koll på hur allt går till och de gör flera tester på fodret för att det ska hålla hög kvalité. Det känns bra att använda ett foder som är tillverkat i ett av våra grannländer och med lokalproducerat innehåll. Sidan innehållar annonslänkar från Granngården


Appetitt hundfoder

Norsk producerad hundfoderAppetitt

✅85% Animalsika råvaror

✅ Populärt Norsk hundfoder

✅ Nordiska ingridienser

✅ Prisvärt

Appetitt hundfoder


Appetitt hundmat

De har delat upp fodret efter vilken fas i livet hunden är i och storlek på rasen för att du lätt ska välja rätt foder till just din hund, kalasbra! Small är för små raser, upp till 10 kg i vuxenvikt. Medium är för hundar på 10-25kg vuxenvikt. Large är för hundar som har en vuxenvikt på över 25 kg. 
De har även några specialfoder som lightfoder, spannmålsfritt och högenergifoder.  

 

 • Framtaget vid Universitet för Miljö och Biovetenskap i Norge
 • Huvudsakligen nordiska kvalitetsingredienser
 • Noga utvecklat och testat
 • 85% animaliska råvaror bl.a antarktisk krill, lax och kyckling 

 

Appetitt är utan kornråvaror (förutom ris) och består till stor del av råvaror som är hydrolaserade.  

Detta betyder att det är ett väldigt lågt innehåll av råvaror som kan orsaka allergier eller foderintolerans. Hundarna tycker det här fodret är toppen gott och det brukar slukas glupskt. Appetitt valpfoder


Appetitt Puppy Small Breed

Ett helfoder för valpar av små raser upp till cirka 12 månaders ålder. Eftersom det har ett så högt närings- och energiinnehåll så är det även lämpligt att ge till dräktiga och digivande tikar.  Detta valpfoder har blivit väldigt populärt i Sverige och då det både är nyttigt och håller ett väldigt lågt pris.


Finns endast i 3kg förpackning. 


Innehåller bland annat

 • Protein 30%
 • Fett 20% 

Appetitt Puppy Medium Breed

Ett helfoder för valpar av medelstora raser (10-25 kg vuxenvikt) upp till cirka 12 månaders ålder. Med ett högt näringsiinnehåll så passar hundfodret även digivandetikar och även dräktiga tikar väldigt bra. Men en Proteinhalt på hela 28 % och en bra fetthalt på 18 % så får hunden lätt i sig allt den behöver i detta helfoder.

 

Finns i 3 och 12 kg förpackning. 


Innehåller bland annat

 • Protein 28 %
 • Fett 18% 

Appetitt Puppy Large Breed

Ett helfoder för valpar av stora raser (över 25 kg vuxenvikt) upp till cirka 12-18 månaders ålder.  Som med alla valpfoder från Appetitt så passar även large Breed inte bara valpar utan även för digivande och dräkriga tikar. Ett väldigt prisvärt valpfoder för de stora hundraserna.

 

Finns endast i 12kg förpackning. 

Innehåller bland annat

 • Protein 27%
 • Fett 16% Appetitt vuxenfoder


Appetitt Adult Maintenance Small Breed

Detta är ett helfoder för vuxna hundar (mellan 1 till 7 års ålder ungefär) av små raser (upp till 10 kg) som är normalaktiva. Ett väldigt populärt och välsmakande hundfoder som de allra flesta hundarna älskar. Det är tillverkat av bland annat Kyckling och Krill. Det innehåller även en del ris och ärtor.Finns endast i 3kg förpackning. 


Innehåller bland annat

 • Protein 25 %
 • Fett 15% 


Appetitt Adult Maintenance Medium Breed

Detta är ett helfoder för vuxna hundar (mellan 1 till 7 års ålder ungefär) av små raser (upp till 10 kg) som är normalaktiva. Ett väldigt uppskattat helfoder för de mellanstora hundraserna. Fodret är tillverkat av bland annat ris, ärtor, kyckling och Krill. Det innehåller gott om alla de näringsämnen som din hund behöver för att utvecklas på bästa sätt.

 

Finns i 3kg och 12 kg förpackning. 


Innehåller bland annat

 • Protein 25 %
 • Fett 16% 


Appetitt Adult Maintenance Large Breed

Ett helfoder för normal aktiva hundar av stora raser (över 25 kg vuxenvikt) från 1-7 års ålder. För de största vuxna hundarna är detta fantasiskt prisvärda hundfoder. Det är tillverkat av bland annat Kyckling och Krill och har ett högt näringsinnehåll som passar de större hundraserna allra bäst.

 

Finns endast i 12kg förpackning. 


Innehåller bland annat

 • Protein 26%
 • Fett 19% Appetitt Seniorfoder


Appetitt Senior

Till alla hundar oberoende av storlek från 7 års ålder och uppåt. 

Ett väldigt skonsamt Seniorfoder som är tillverkat av bland annat ris, ärtor, kyckling och krill.

Med ett modifierat proteininnehåll så erbjuder Appetitt Senior foder ett foder som kan reducera risken med både smältbarhetsproblem och onödig belasting på både njurar och urinvägarna på hunden. Fodret innehåller inga kornråvaror med undantag för riset. Detta gör att fodret har ett lågt innehåll av möjliga allergener. Vilket gör att de är mindre risk för foderallergier.

Finns i 3 och 12 kg förpackning. 


Innehåller bland annat

 • Protein 20 %
 • Fett 12% 


Appetitt Specialfoder


Appetitt Sensitive Chicken

Detta foder är för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå som har lite känslig mage. Det är baserat på kyckling som är skonsamt mot magen och är lättsmält. 

 

Small finns i 3kg förpackning. Protein 25 %  Fett 15% 

Medium finns i 3 & 12kg förpackning. Protein 25 %  Fett 16% 

Large finns i 12kg förpackning. Protein 26 %  Fett 19% 

Appetitt Sensitive Fish

Detta foder är för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå som har lite känslig mage. Det är baserat på fisk som är skonsamt mot magen och är lättsmält. 

 

Small finns i 3kg förpackning. Protein 25 %  Fett 15% 

Medium finns i 3 & 12kg förpackning. Protein 25 %  Fett 16% 

Large finns i 12kg förpackning. Protein 26 %  Fett 16% 

Appetitt Skin & Coat

Ett helfoder för alla vuxna hundar (från 1 års ålder) som av någon anledning har problem med huden eller pälsen. De kanske fäller mycket, har mycket mjäll eller att pälsen bara saknar lyster. Det har en speciell sammansättning av bl.a biotin, organisk zink, metionin och fettsyror, detta främjar kvalitén på pälsen och huden hos hunden. 

 

Finns i 3 & 12kg förpackning.


 • Protein 25 %
 • Fett 21% 


Appetitt Energy

Ett helfoder för alla vuxna hundar som har ett större energibehov pga att de jobbar hårt, eller för unghundar som har svårt att lägga på sig. 

 

Finns i 3 & 12kg förpackning.


Innehåller bland annat

 • Protein 26 %
 • Fett 23% 

Appetitt Extreme

Det här är ett helfoder för alla vuxna hårt arbetande hundar som behöver rejält med extra energi, t.ex vid jakt, träning eller draghundar. Det innehåller hela 33% fett vilket är en väldigt bra energikälla. 

 

Finns endast i 12kg förpackning 

Appetitt Light

Detta är ett helfoder för alla vuxna hundar som är överviktiga eller har lätt för att lägga på sig. Energiinnehållet i fodret är lågt och man har tillsatt karnitin som stimulerar kroppens förbänning av fett. 

Med endast 8 % fett så är detta ett riktigt bra foder för de hundar som har problem med övervikt.


Finns i 3 & 12kg förpackning.


Innehåller bland annat

 • Protein 18 %
 • Fett 8% Appetitt hundfoder recensionInformation

Appetitt är i grund och botten ett premiumfoder från Norge. Det innehåller inte bara ett hundfoder med högt näringsinnehåll utan fodret är även välidgt smakligt för alla hundar. Oavsett om ni har en liten eller en stor hundras så har Appetitt ett hundfoder som passar er hund alldeles utmärkt.

Appetitt har väldigt bra hundfoder för både valpar, vuxna hundar och äldre hundar. De har även en hel del specialfoder som kan hjälpa till vid extra behov.


Appetitt hundfoder pris

Primässigt så är håller Appetitt ett lågt pris. För endast 219 kronor kan man få en foderpåse på 3 kilo. För att hitta Appetitts hundfoder lägsta pris så läser ni på vår sida. Vi letar alltid efter lägsta priset så att ni ska slippa göra detta.
Appetitt hundfoder omdöme
Appetitt har fått väldigt goda kundomdömen och flera utav produkterna har vunnit flera utmärkelser. I Norge har Appetitt fått flera förstaplatser av den Norska dagstidningen. Vi själva tycker att Appetitt är ett premium märke som håller högklass och relativt låga priser. Fodret är väldigt smakligt och de flesta hundarna tycker att det är väldigt gott.


Frågor och svar


Frågor & Svar