Bozita Robur hundfoder
5 star

Robur hundfoder

Ett Svensktillverkat premiumfoder för hundar i alla åldrar. Hundfodret innehåller väldigt höga halter av Svenskt kvalitetskött. Bozita arbetar mycket med att skapa ett hållbart producerat foder utav absolut högsta kvalitet. Alla råvaror som finns i fodret är noga och omsorgsfullt utvalda för att få fram det bästa för hundens måltider. Sidan innehållar annonslänkar från Granngården


Robur hundfoder
Bozita Robur hundfoder

✅ Välfungerande mage

✅ Svensktillverkat hundfoder

✅ Smakgaranti

✅ Pirsvärt

Robur hundfoder


Bozita hundmat

Hundfodret från Bozita är tillverkarde i Vårgårda i Sverige. Deras produkter innehåller endast naturliga råvaror som är helt utan onödiga tillsatser, vilket annars kan finnas i sämre fodermärken. Oavsett vilken ras eller ålder din hund har så kan du vara säker att med Bozita Robur hundfoder så får din hund i sig alla de viktiga näringsämnen som hunden behöver för att utvecklas på ett naturligt och hälsosamt sätt.  

Råvarorna i hundmaten kommer främst från Svenska gårdar där vi inte bara har en god djurhållning utan även en ren natur som djuren trivs som bäst i. Bozita har både torrfoder för hundar och våtfoder för hundar. 

De har även spannmålsfritt hundfoder och speciella hundfoder med endast ett slags protein. Robut valpfoder


Bozita Robur Mother & Puppy 

Ett väldigt trevligt valpfoder som speciellt är till för valpar och unghundar. Fodret lämpar sig även väldigt bra till digivande eller dräktiga tikar. Med en proteinhalt på hela 30 % som främst kommer från kyckling så kan ni vara säkra på att valpen får i sig rätt mängd protein och andra viktiga näringsämnen som dessutom är väldigt lättsmälta. 

Fodret är även helt fritt från vete utan är tillverkad av bland annat ris och majs.  

FOS – Naturlig prebiotika för en frisk tarmflora. 


Innehåller 

 • Protein 30 % 
 • Fett 15 % 

Bozita Robur Mother & Puppy XL 

Detta är valpfodret från Bozita som är till för de större hundraserna. Fodret är tillverkat för att passa alla valpar och unghundar av större raser. Fodret är även optimerat för digivande eller dräktiga tikar. Fodret är främst tillverkad av Svensk kyckling och innehåller även Glukosamin och kondroitinsulfat som är naturliga delar för en hälsosamma leder. Med Omega 3 och 6 kan ni även vara säkra på att valpen får en fin päls och en frisk hud. 


Innehåller 

 • Protein 28 % 
 • Fett 14 % 


Robur vuxenfoder


Bozita Robur Adult Maintenance Mini 

Ett vuxenfoder från 6 månaders ålder, som är främst till för de små och medelstora hundarna som har en normal till en hög aktivitetsnivå. Hundfodret är gjort i mindre delar som passar de mindre hundrasernas munnar bättre. 

Det är ett helt vetefritt hundfoder som är tillverkat främst av färsk Svensk kyckling för den bästa kvaliteten.  Med en bra fördelad protein och fett halt så kommer hunden att växa sig stark och frisk.  

Ett prisvärt och väldigt bra Svenskt hundfoder för de vuxna hundarna. 


Innehåller 

 • Protein 27 % 
 • Fett 17 % 

Bozita Robur Adult Maintenance 

För unghundar och vuxna hundar från 6 månaders ålder är detta premium hundfodret från Bozita. Det innehåller främst färsk Svensk kyckling och har en proteinhalt på 27 % och en fetthalt på 15 %. Fodret innehåller även naturliga betaglukaner från jäst som har en väldigt hälsofrämjande egenskap. Med Omega 3 och 6 så håller sig även huden och pälsen frisk och fin. 

Hundfodret är främst till för vuxna hundar med en normal aktivitetsnivå. 


Innehåller 

 • Protein 27 % 
 • Fett 15 % 

Bozita Robur Senior 

Ett hundfoder för de äldre hundarna som är tillverkat framförallt av färsk Svensk kyckling. Kycklingen gör att fodret är väldigt lättsmält för hundens magsystem. Det är även extra Taurin i maten för att stärka hundens hjärta. Med extra tillsatt paket för en god ledhälsa är detta senior foder väldigt bra för de gamla hundarna. Allt för att hunden ska må bra och vara stark även under sina äldre dagar. 


Innehåller 

 • Protein 23 % 
 • Fett 12 % 


Robur Specialfoder


Bozita Robur Active Performance 

Ett kvalitets foder för hundar med en hög aktivitetsnivå eller arbetande hundar. Det kan exempelvis vara hundar som tränar väldigt mycket eller draghundar. Ja alla hårt arbetande hundar passar detta hundfoder för. Med en hög proteinhalt på 33 % och med 20 % fett så är energinivån hög i fodret. Det är främst tillverkat av Svensk kyckling men innehåller även färsklagad Svensk älg. Fodret är helt fritt från vete. 

 

Innehåller 

 • Protein 33 % 
 • Fett 20 % 

Bozita Robur Light 

Bozita Robur Light är till för hundar som är överviktiga eller har en tendens till övervikt. Med endast en fetthalt på 8 % så passar även fodret hundar med en väldig låg aktivitetsnivå. Fodret är vetefritt och huvudsakligen tillverkar att färsk Svensk kyckling för de bästa råvarorna. Kycklingen är även den enda animaliska proteinkälla i detta viktminsknings hundfoder från Bozita. 


Innehåller 

 • Protein 19 % 
 • Fett 8 % 


Bozita Robur Sensitive Grain Free Chicken 

Ett väldigt smakligt spannmålsfritt hundfoder för små till mellanstora hundar som har en ganska normal aktivitetsnivå. Fodret är tillverkat av kyckling och är helt spannmålsfritt, vilket passar väldigt många känsliga hundar. 30 % protein ger hunden ett väldigt bra intag på sitt proteinbehov. En balanserad nivå av fetthalten på 15 % gör att fodret passar de allra flesta behoven.  


Innehåller 

 • Protein 30 % 
 • Fett 15 % 


Bozita Robur Sensitive Grain Free Reindeer 

Bozita Robur Sensitive Grain Free Reindeer är tillverkat av både färsk Svensk kyckling och Svensk ren. Självklart är detta foder helt fritt från spannmål och innehåller gott om nyttiga näringsämnen. Det har även en välbalanserad halt av både fetter och proteiner.  

Ett väldigt optimerat spannmålsfritt helfoder som passar alla hundar med en normal aktivitetsnivå. 

 

Innehåller 

 • Protein 26 % 
 • Fett 16 % 

Bozita Robur Sensitive Single Protein Salmon & Rice 

Ett foder för kräsna och känsliga hundar är detta Bozita Robur Sensitive Single Protein Salmon & Rice. Det är tillverkat av endast ett animalsikt protein, just laxen. Laxen är full av nyttiga Omega 3 och Omega 6 fettsyror som främjar både pälsen och huden. Laxen är även väldigt lättsmält och väldigt smakrik för hunden. Just därför passar hundfodret även de mest kräsna hundarna. 


Innehåller 

 • Protein 21 % 
 • Fett 11 % 

Bozita Robur Sensitive Single Protein Lamb & Rice 

Med lamm som den enda proteinkälla passar detta hundfoder främst för vuxna hundar som kan vara känsliga men har en normal aktivitetsnivå i livet.  

Lamm är skonsamt för hundarnas magar och lättsmält. Fodret innehåller även Omega 3 och Omega 6 fettsyror som stärker hundarnas päls och hud. Det finns även naturliga betaglukaner från jäst som har väldigt hälsofrämjande egenskaper i fodret. Med Glukosamin och kondroitinsulfat för hälsosammare leder. 

 

Innehåller 

 • Protein 23 % 
 • Fett 13 % 


Bozita Robur hundfoder recensionBozita hundfoder test 

Bozita Robur hundfoder har fått väldigt goda omdömen på nätet på olika forum och bland kunder vi har pratat och läst om. Även försäljarna själva säger att kunderna sällan byter foder när de väl har börjat med Bozita Robur. De flesta hundfodren i Bozita Robur är tillverkade av färsk Svensk kyckling. Men de har även foder som är tillverkade av Lax eller Lamm. De har även spannmålsfria torrfoder för den som behöver det. 

Bozita Robur finns för valpar, vuxna och äldre hundar. Det finns även singel protein foder och för hundar som behöver gå ner i vikt. De har även ett foder som är framför allt för de mest aktiva hundarna. Så oavsett vad ni har för en hund så har Bozita ett kvalitetsfoder för din hund. 


Recension 

Bozita är ett mindre företag med säte i Vårgårda som har tillverkat hundfoder sedan 1903. Så de har hållit på i väldigt många år nu. De arbetar med att tillverka hundfodret med naturliga råvaror och så gott som det går så kommer råvarorna från Svenska gårdar. Med att använda sig av Svenska råvaror så blir hundmaten av riktigt god kvalitet.  

Bozita är helt enkelt ett Svenskt kvalitetsfoder för alla hundar. Robur hundfoder omdöme
Bozita Robur


Frågor och svar


Frågor & Svar

Är Bozita hundfoder Bra?

Ja vi tycker att Bozita hundfoder är ett bra foder. Oavsett om ni har en valp eller en vuxen hund så erbjuder Bozita Svenskt kvalitetsfoder för alla hundar. De håller även låga priser så Bozita hundfoder är väldigt prisvärt. 

 

Bozita hundfoder pris

Bozita har väldigt prisvärda produkter, priserna är låga och kvaliteten är hög. En fodersäck på cirka 4 kilo kostar runt 200 kronor. En större säck på 12, 5 kg kostar runt 550 kronor. Så Bozita Robur är ett av de billigare Svensktillverkade hundfodren på marknaden.