granngården logo
5 star

Granngården hundfoder

Granngården är en stor återförsäljare av hundfoder i Sverige. De har även ett väldigt stort sortiment av just hundfoder och håller även marknadens bästa priser för dig som kund.
Granngården har även ett eget fodermärke som har blivit ganska populärt senaste tiden ,antagligen för att fodren håller ett lågt pris men ändå ett bra näringsinnehåll. Vill man inte köpa deras eget märke så erbjuder Granngården ett väldigt brett sortiment av andra kvalitetsfoder.
Ni kan på denna sida läsa om Granngårdens alla egna hundfoder artiklar, men även en del av deras andra fodersortiment. Granngården håller låga priser och har snabba leveranser.
Vi tror ni kommer att hitta ett foder som passar din alldeles perfekt på denna sida. Sidan innehållar annonslänkar från Granngården


Granngården hundfoder

Här kan ni läsa om granngårdens hundfoder. Både deras egna produkter och andra fodermärken som de säljer.Granngården hundfoder

  • Stort sortiment
  • Egna produkter
  • Låga priser
  • Snabb frakt
granngården


Granngården hundfoder

Granngården har även väldig många foder för olika livsstadier i hundensliv och även för de hundar som kan ha ett eller flera problem eller sjukdomar.
Granngården har valpfoder som passar för alla valpar oavsett vilken hundras det är och i vilken ålder valpen är. Det finns ett valpfoder även för de som är lite kräsna.
De erbjuder även foder för de hundar som kan vara lite överviktiga, de hundarna behöver då fodras med ett Light hundfoder. Granngården erbjuder ett flertalet bra dietfoder för alla hundar.
För de hundar som har känslig mage så finns det ett stort sortiment hos granngården för dessa hundar. Det kan vara att hunden har foderallergi eller bara är väldigt kräsen på maten.


Många foder att välja på hos granngården

Granngården har eget fodermärke som täcker de allra flesta kraven och behoven våra hundar har. De säljer även andra fodermärken så Granngården har ett väldigt brett fodersortiment. Här nedan kan ni läsa om Granngårdens egna produkter

Granngården Valpfoder
Granngården Original
Granngården Premium
Granngården Spannmålsfritt
Granngården Högenergi
Granngården Sensitive
Granngården Senior

Granngården Våtfoder Paté Kyckling

Granngården Våtfoder Paté Nöt

Granngården Våtfoder Paté Lamm


Granngården valpfoder
Granngården har även ett bra valpfoder som är tillverkat av bland annat kyckling för ett högt proteininnehåll på 28 %. Det är även rikligt med fett på 17 % allt för att valpen ska kunna växa på ett hälsosamt sätt. Detta valpfoder från Granngården är självklart Svensk producerat vilket är ett plus.
Det är viktigt att man redan från början av hundensliv fodrar med ett bra hundfoder som hjälper valpens tillväxt på ett hälsosamt sätt. Fodret är en stor del av valpens framtida hälsa.
Passar alla valpar stora som små hundraser.
Valp 359 kr 10 kg

Granngården original

Granngården har ett hundfoder som heter just Original. Det är ett helfoder som är tillverkat av mestadels fullkornsvete, kyckling och gris. Fodret passar alla vuxna och även de yngre hundarna som har en ganska normal aktivitetsnivå. Protein innehållet och fetthalten är på 20 respektive 11 % vilket är ganska normalt för ett standard foder.
Prismässigt så håller Granngården Original ett av de lägsta foderpriserna i år. Detta då det är ett väldigt billigt torrfoder som kostar endast runt 250 kronor för 13 kilo. Så man får mycket foder för pengarna.
Granngården Original bra? Granngården Original är ett väldigt billigt hundfoder, men man behöver inte bli rädd för att det är billigt. Det innehåller gott om näring och man kan ju alltid ha fodret som en bas och blanda i ett foder med mer kött, om man tycker att kötthalten är för låg.

Granngården Premium
Vill man ha ett annat helfoder som är bara aningen dyrare så kan man köpa granngården Premium. Det är ett helfoder är ganska likt Original men med mera kyckling i och ett högre proteinvärde. Proteinet är 27 % och fetthalten är 18 %. Detta foder har mer energi i och passar därför bättre till de mer aktiva hundarna som brukshundar eller tjänstehundar. Runt 350 kronor kostar Premium för 13 kilo.Hundfoder granngården spannmålsfritt


Granngården erbjuder ett väldigt bra spannmålsfritt hundfoder. Ett spannmålsfritt hundfoder är ett foder som inte innehåller några spannmål som exempelvis ris och vete. Utan istället så används grönsaker och frukter, men även potatis kan ibland användas. Granngården har spannmålsfritt för både valpar, vuxna och äldre hundar. Så söker ni ett spannmålsfritt hundfoder hos granngården kommer ni hitta ett bra foder till er hund. De är även snabba med leveranser och har bra priser på spannmålsfritt hundfoder. De har även andra märken i sittt sortiment på just spannmålsfria produkter.


Granngården Spannmålsfritt
Granngården har ett eget billigt spannmålsfritt hundfoder för under 500 kronor för 13 kilo, vilket är väldigt prisvärt. Istället för spannmål i detta torrfoder så har de potatis och ärtor. Det innehåller även protein av kyckling och en del grisfett. Proteinhalten är på 27 % och fetthalten är 15 %.
Detta foder passar även väldigt bra för de hundar som kan vara lite foderkänsliga då detta foder är lite lättare för hundens mage att smälta. Priset är under 500 kronor för hela 13 kilo


Specialfoder


Granngården Högenergi

Hög energi är ett komplett torrfoder för alla vuxna och unga hundar från 1 års ålder. Fodret kan även användas fördelaktigt för de hundar som lider av undervikt eller som är lite kräsen. Granngården Högenergi är tillverkat av protein från kyckling och har även vete i innehållet. Proteinhalten är på höga 30 % och fetthalten är på 22 % vilket som sagt gör att det är lättare för hundar att gå upp i vikt med detta foder.
Ett billigt och prisvärt torrfoder för hundar som vill gå upp i vikt eller är lite kräsna. Fodersäcken är på 13 kilo och kostar under 400 kronor

Granngården Sensitive

Granngårdens Sensitive passar alla vuxna och unga hundar oavsett ras eller storlek. Sensitive är speciellt till för de hundar som kan ha problem med matsmältningen. Detta då Sensitive innehåller bland annat Lamm som är skonsamt för magarna. Det passar även bra för allergihundar då lamm i regel inte brukar vara några problem för allergier. Men som alltid bör man rådfråga en veterinär vid foderallergier. Innehåller 22 % protein och 14 % fett.

Fodersäck på 13 kilo för under 500 kronor

Granngården Senior
Granngårdens Diete/Senior hundfoder är framför allt till de äldre hundarna. Men det passar lika bra för de hundar som har problem med övervikt eller kastrerade hundar. 22 Procent protein och endast 8 % fetthalt är det i detta senior foder. Det animaliska proteinet kommer främst från kyckling och gris. Granngården hundfoder light kan man även kalla detta foder på grund av den låga fetthalten.
Detta är ett bra Svensk tillverkat helfoder för de äldre hundarna. Ett billigt och prisvärt seniorfoder för de äldre hundarna.
Diete/senior 399 kr 13 kg


Våtfoder granngården


Granngården har ett par egna våtfoder som de erbjuder sina kunder. De har även ett stort sortiment av andra fodermärken som har just våtfoder. Deras egna våtfoder produkter håller hög kvalitet med ett lågt pris.


Granngården Våtfoder Paté Kyckling

Granngården våtfoder med smak av kyckling är ett Svensktillverkat våtfoder för vuxna hundar.  Innehåller bland annat protein 9 % och fett 5 %. Våtfodret passar väldigt bra ifall man har en hund som kan vara lite kräsen. Då kan man blanda detta våtfoder med ett torrfoder så blir det mer smakligt för hunden. 
Granngårdens våtfoder är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel.


Granngården Våtfoder Paté Nöt

Granngården har även ett våtfoder med smak av nöt som passar de allra flesta vuxna hundar. Det är ett väldigt uppskattat våfoder som även de kräsnaste hundarna brukar tycka om. Ett våtfoder kan hjälpa de hundar som är kräsna, då de i regel tycker bättre om ett våtfoder. Anledning är att ett våtfoder som detta med nöt smak, smakar och luktar mer mot vad ett vanligt torrfoder i regel gör.

Granngården Våtfoder Paté Lamm

Granngården våtfoder pate med lamm smak är en favorit för de hundar som tycker om smaken av lamm. Det är ett helfoder som är Svensk producerat och innehåller bland annat 8,5 % protein och 5,5 % fett. Enkelt att ta med om man ska ut och resa eller att fodra de hundar som är kräsna. Det går även bra att använda som helfoder för de hundar som älskar våtfoder.


Recension sammanfattning
Granngårdens foder sortiment är stort, inte bara på deras eget Granngården foder men även på andra fodermärken. Med tanke på sortimentet är det enkelt att hitta det man söker efter då de har foder för alla olika tider ur hundens liv och behov. De håller väldigt låga priser trots att de har Svensk producerad hundmat, vilket inte är så vanligt. Söker man ett billigare Svensk producerat fodermärke så kommer ni bli nöjda. Man får mycket hundmat för lite pengar hos Granngården.Granngården hundfoder bra?

Granngårdens Original hundfoder är ett billigare alternativ men som trots priset ändå håller en hög standard, det är trots allt ett svensk producerat foder.
Vill man ha ett lite bättre hundfoder så kan man titta på granngårdens premium märket som håller en lite högre kvalitet. Premium innehåller mer kyckling och har ett högre protein innehåll. Granngården erbjuder även ett spannmålsfritt hundfoder som även den håller bra kvalitet. Självklart så finns det även valpfoder och senior hundfoder i sortimentet. Vi tycker Granngården har ett bra sortiment av hundfoder som passar de allra flesta hundarna.
Värt att tänka på är att Granngårdens hundfoder är Svensktillverkat vilket givetvist är ett stort plus.


Granngården har prisvärda hundfoder
Du hittar väldigt prisvärda hundfoder när du besöker Granngården. Både i butiker och på nätet så håller de låga priser på samtliga produkter. De har även låga priser på andra produkter förutom sitt egna hundfoder.Granngården hundfoder tester

Då det inte är enkelt att testa ett hundfoder på ett bra sätt så har vi helt enkelt tittat lite extra på själva innehållet i hundfodret. Granngårdens hundfoder är ett billigare och ett väldigt prisvärt hundfoder. Det är producerat i Sverige och innehåller i regel en del spannmål. Självklart så har de även ett spannmålsfritt hundfoder. Granngårdens hundfoder har prisvärda hundfoder för den som vill ha ett billigare foder som är Svensk producerat. Omdöme granngården
Granngården har fått både positiva och negativa omdömen på nätet. Hos trustpilot har de fått betydligt lägre poäng mot vad de har fått på facebooks omdömen. Det som har varit negativt är deras lagersaldo som verkar kunna strula ibland. Det som varit bra däremot är deras kundtjänst och service. Granngården har en jätte bra service och kundservice. Våra omdömen om Granngården är bara bra.Om granngården
Granngården har över 800 anställda och omsätter över 2 miljarder varje år. Granngården finns inte bara på nätet utan även väldigt lokalt. De har över 110 butiker runt om i hela Sverige. Granngården grundades faktiskt redan 1880. Hos Granngården hittar ni ett stort sortiment av hundfoder, men även andra hundartiklar som leksaker och godis.


Frågor och svar


Frågor och svar


Säljer granngården andra hundfoder?
Ja, förutom sitt egna märke säljer de bland annat Doggy, Purina, Royal Canin, Hills, Eukanuba, Appetitt. Halla, Bozita, Labb, Robur och Mush. På samtliga produkter så håller de ofta de lägsta priserna.


Har granngården fraktfritt på hundfoder?
De har fraktfritt om man handla för över 500 kronor. Under 500 kronor kostar frakten 49 kronor för leverans till ett utlämningsställe.


Har granngården hemleverans?
Ja man kan välja hemleverans om man så önskar. För att få fri frakt vid hemleverans behöver man dock handla för minst 1500 kronor. Annars kostar hemleverans 299 kronor


om granngården