Carrier hundfoder
5 star

Carrier hundfoder

Carrier hundfoder är tillverkat av Svenska hundfoder. Carrier hundfoder är med andra ord ett Svensktillverkat foder vilket är väldigt bra. Vi tycker extra bra om Svenska hundfoder då man framförallt alltid ska försöka handla så närproducerat som möjligt. Deras produkter håller högkvalitet men samtidig väldigt låga priser. En stor fodersäck på 15 kilo kan man få för 429 kronor vilket gör detta hundfoder till ett av de billigaste. Sidan innehåller annonslänkar från Vetzoo


Carrier hundfoder
Carrier hundfoder

✅ Svensktillverkat

✅ Goda omdömen

✅ Prisvärt

✅ Billigt

Carrier hundfoder


Carrier hundfoder bra eller dåligt?

Carrier är ett Svensktillverkat hundfoder som håller hög kvalitet. Det är ett lite billigare hundfoder som trots detta är väldigt näringsrikt och bra. Det är ett ganska så populärt hundfoder bland många hundägare och det verkar som om de har väldigt många nöjda kunder. Ett stort plus är ju att detta hundfoder just är Svenskttillverkat och att det samtidigt kan hålla låga priser. Så vi tycker att detta hundfoder både är bra och samtidigt billigt.Carrier Valpfoder


Carrier Junior

Ett valpfoder från Carrier som innehåller tillräckligt med Proteiner och fetter så att valpen ska kunna växa sig frisk och stark på ett hälsosamt sätt. Detta valpfoder innehåller bland annat kyckling och fläskkött med 78 % animaliska proteiner. Fodret är speciellt framtaget för valpar, ung hundar och digivande eller dräkriga tikar. Valpfodret är ett helfoder som är fritt från vete.


Innehåller 

 • Protein 25 % 
 • Fett 14 % 


Carrier vuxenfoder


Carrier Original 

Ett hundfoder som passar alla unga till vuxna hundar. Detta basfoder är tillverkat av bland annat kyckling, nöt och gris kött. Fodret är Svensktillverkat vilket vi tycker är en fördel, kan man så ska man i första hand välja ett Svenskt hundfoder. Förutom att Carrier Original innehåller 52%  av animaliska proteiner så är fodret även rikt på vitaminer och mineraler. Foder bitarna har en diameter på cirka 15mm i form av en knapp. Det innehåller även Omega 3 och Omega som både främjar en frisk päls och hud. 


Innehåll 

 • Protein 20% 
 • Fett 10% 

Carrier Regular 

Ett trevligt helfoder som dessutom är väldigt billigt. Det passar för en lättare jaktsäsong eller för hundar med en ganska normal aktivitetsnivå. Fodret har allt som din hund behöver och täcker med andra ord hela hundens dagliga näringsbehov. Hundfodret har hela 75% animaliska proteiner som främst kommer från gris och nötkött. För övrigt så är detta hundfoder fritt från vete. Det är även väldigt rikt på mineraler och vitaminer som din hund verkligen behöver. 


Innehåll 

 • Protein 26% 
 • Fett 15% 

Carrier Super Premium 

Ett Svensktillverkat premium hundfoder som passar de hundar som har ett extra näringsbehov som exempelvis under en krävande jaktsäsong. Detta är helt enkelt ett utmärkt energirikt helfoder för alla vuxna hundar. Har man även en kräsen hund så kan detta hundfoder fungera bra. Tillverkaren skriver även att detta hundfoder är att rekommendera till digivande och dräktiga tikar. 

Vill man ha ett billigt energirikt helfoder till sin hund så är detta foder något man borde prova.


Innehåller 

 • Protein 28 % 
 • Fett 18% Carrier Specialfoder


Carrier Light & Senior 

Hundfoder för de äldre hundarna eller de hundar som inte gör av med så mycket energi. Det kan även passa de hundar som har ett problem med övervikt då fetthalten endast är 8 % i detta hundfoder. Bra att veta är att kastrerade hundar ofta går upp i vikt och det kan då vara rekommenderat att prova ett lättare hundfoder som detta då. Fodret är tillverkat av blanda annat kyckling och lax som båda är skonsamma för hundens mage. Självklart finns det gott om Omega 3 och Omega 6 i fodret så att pälsen forsätter att hålla sin glans. För övrigt så är även detta hundfoder Svensktillverkat och är helt fritt från vete. De animaliska proteinerna står för 62 % av proteinet. 


Innehåll 

 • Protein 19% 
 • Fett 8% 

Carrier Kyckling & ris 

Carrier Kyckling och ris är ett köttbaserat helfoder som har sina animaliska proteiner från endast kyckling. Det är ett Svensktillverkat hundfoder som passar alla vuxna hundar och raser. Då både ris och kyckling är väldigt lättsmält så kan det passa vissa hundar som har en känsligare mage. Detta foder ska även vara väldigt smakligt för alla hundar så att även många kräsna hundar tycker om denna hundmat. För övrigt så är även detta helfoder är fritt från vete och håller ett låg pris.  

 

Innehåll 

 • Protein 24% 
 • Fett  12% 

Carrier Lamm & ris 

Med endast Lamm som den animaliska proteinkällan kan detta hundfoder passa de hundar som har problem med magen. Detta då lamm är väldigt lättsmält och snäll mot magen och tarmarna så rekommenderas detta foder för de som har extra mycket problem med känslig mage. Det ska även vara bra för klåda och pälsproblem. Fodret Carrier Lamm och ris är ett svensktillverkat helfoder som annars passar alla vuxna hundar och hundraser. 

 

Innehåll 

 • Protein 24% 
 • Fett 12% 

Carrier Lax & Ris 

Ett Svensktillverkat helfoder som fungerar bra för de hundar som har problem med alleriger. Detta då Carrier Lax & Ris endast har en animalisk proteinkälla från just lax, samtidigt som det är helt fritt från vete gör att detta hundfoder ofta kan hjälpa till mot de hundar som har allergier. Det är även väldigt lättsmält och har gott om vitaminer och viktiga mineraler. Det är tillverkat med bland annat lax, ris, majs och korn. Det finns även med frukt och grönsaker i fodret. Med Omega 3 och Omega 6 så hjälper fodret till att stärka både pälsen och huden på hunden. 

 

Innehåll 

 • Protein 24% 
 • Fett 12% 


Carrier Spannmålsfritt

Carrier erbjuder två spannmålsfria hundfoder som både är väldigt prisvärda. Letar man efter bra spannmålsfritt hundfoder som håller ett relativt lågt pris så är dessa två bra alternativ att funder på. Varför ska man fodra med ett hundfoder som är spannmålsfritt? Ni kan läsa mer om spannmålsfria hundfoder på vår sida om just detta foder här. 


Carrier Grain Free Lamb 

Ett komplett spannmålsfritt hundfoder från Carrier.  Fodret är främst till för unga och vuxna hundar som man vill fodra med ett spannmålsfritt foder. Det är köttbaserat med animaliskt protein från bland annat Lamm. Det innehåller även frukter och grönsaker som främjar en bra mage och tarmhälsa. Med Omega 3 och Omega 6 får hunden en bättre päls och hud. Det finns även med Glucosamin och kondriotinsulfat som tillsammans motverkar ledproblem. 

Detta är ett bra helfoder som passar främst för foderkänsliga hundar då det har en väldigt låg glutenhalt. 

 

Innehåll 

 • Protein 26% 
 • Fett 16% 

Carrier Grain Free Chicken 

Ett spannmålsfritt hundfoder med en hög proteinhalt som främst får sitt animaliska protein ifrån kyckling. Det innehåller även frukter och grönsaker så som morötter och äpplen. Detta är ett väldigt milt spannmålsfritt hundfoder som har gott om vitaminer och mineraler. Allt för att hunden ska hålla sig frisk och stark länge. Ett billigt spannmålsfritt hundfoder från Carrier som håller bra standard. Helfodret passar alla unghundar och vuxna hundar. 

 

Innehåll 

 • Protein 28% 
 • Fett 18% 


Carrier hundfoder recensionCarrier hundfoder test 

Carrier tillverkas av Svenska hundfoder som har tagit fram ett hundfoder som klarat av testerna bra. De har fått goda betyg och bra recensioner i olika tester. Ofta när man ska börja fodra sin hund med ett nytt hundfoder så behöver man testa sig fram lite för att se om det passar sin hund eller inte. De flesta som har provat Carriers hundfoder har varit nöjda efter sina tester och fortsatt att fodra hundarna med detta. 

Omdömen som Carrier har fått av nya och gamla kunder är mycket goda. De allra flesta som fodrar med Carrier är således väldigt nöjda. 

Deras hundfoder passar alla hundraser i alla åldrar. De har 10 olika torrfoder i Carrier och de är samtliga tillverkade av högkvalitativa råvaror som både luktar gott och smakar gott för hundarna. Näringsnivån är även den väldigt bra och detta är viktigt då de flesta hundfoder är just helfoder. 


Carrier hundfoder pris

Priset för hundfodret från Carrier är lågt. Det är ett billigare hundfoder som har bland annat i regel dessa priser. Vi listar de som har de lägsta priserna på denna sida.  

Carrier har billiga hundfoder 

 • 4 kg 189 kr 
 • 15 kkg 429 kr 


Carrier hundfoder återförsäljare

Det finns flera återförsäljare till Carriers hundfoder. På denna sida hittar ni bland annat dessa 

 • Vetzoo 
 • Granngården 
 • Dogman 
Carrier hundfoder omdöme


Frågor och svar


Frågor & Svar

Vem tillverkar Carriers hundfoder?

Tillverkare av Carrier är Svenska hundfoder. Så Carriers produktsortimen är med andra ord Svensktillverkat. Vi tycker att man alltid ska leta efter svenska foder först och främst. 


Är Carrier hundfoder vetefritt? 

Samtliga produkter i hundfoder serien Carrier är vetefritt förutom Carrier Original. 


Har Carrier ett allergi hundfoder? 

Beroende på vad din hund är allergisk emot så kan det finnas ett hundfoder som passar din hund bra i Carriers sortiment av hundfoder. Tänk på att de oftast är någotslags protein som hunden är allergisk emot. Är man osäker ska man alltid kontakta en veterinär för rådgivning.