4 star
Smaak hundfoder

Smaak hundfoder

Smaak är ett hundfoder som är utvecklat i Finland. Så det är med andra ord ett Nordiskt hundfoder. Hundfodret är ett helfoder som är väldigt billigt. Det kostar cirka 430 kronor för en säck på hela 10 kilo. Hundfodret från Smaak är främst från kyckling, men de erbjuder även ett spannmålsfritt hundfoder med fisk. På denna sida hittar ni alla torrfoder från Smaak och ni hittar även det lägsta priset. Sidan innehåller annonslänkar


Smaak hundfoder
Smaak hundfoder

✅ Billigt hundfoder

✅ Prisvärt

✅  2kg, 8kg eller 10kg säckar


Smaak hundfoder


Är Smaak hundfoder ett bra foder?

Smaak hundfoder kommer från Finland och är ett mycket prisvärt hundfoder. De erbjuder inte jätte många olika torrfoder, men de har för de vanligaste hundarna så som valpar, vuxna och äldre hundar. Det passar bäst för de som vill ha ett lite billigare hundfoder, då en säck på 10 kilo inte kostar mer än 430 kronor. På det hela taget är Smaak Dog Food ett bra alternativ för dem som letar efter en prisvärd och näringsriktig kost till sitt husdjur. Det ger alla viktiga näringsämnen som din valp behöver för att hålla sig frisk och aktiv. Så om du letar efter ett ekonomiskt och kvalitativt hundfoder kan Smaak vara det perfekta valet för dig.Smaak Valpfoder


Smaak Dog Puppy Kyckling

Ett valpfoder från den Finska levernatören Smaak. Detta helfoder för valparna innehåller både mycket protein och fett som är viktigt för valparna under tiden som de växer. Fodret innehåller en hel del kyckling, vilket är mycket välsmakande för valpar och bidrar till att se till att deras kost är välsmakande. Proteininnehållet i fodret är 29,5 %, vilket är en bra energikälla för växande valpar samt essentiella aminosyror. Fettinnehållet i detta valpfoder är 16 %, vilket bidrar till att ge essentiella fettsyror för hudens och pälsens hälsa samt är en viktig energikälla. Detta valpfoder ger alla de näringsämnen som din valp behöver under sitt första år. Det kan serveras torrt eller blandas med vatten för att skapa en fuktig måltid.

Innehåller

 • Protein 29,5%
 • Fett 16%


Smaak Vuxenfoder


Smaak Dog Adult Grain Free Fisk

Detta spannmålsfria hundfodret från Smaak innehåller främst färsk lax och potatis. Ett bra hundfoder för den som inte vill ha någon kyckling i maten. Den är också full av rika omega-3-fettsyror från lax, linfrö och laxolja. Det ger en hög mängd protein (25 %) och fett (10 %), vilket är idealiskt för att hundar ska hålla sig friska. Det här fodret innehåller även linfrö, vilket kan bidra till att stödja maghälsa och matsmältning hos hundar. Sammantaget är detta ett utmärkt val av foder för vuxna hundar som behöver behålla sin vikt och hälsa.

Innehåller

 • Protein 25%
 • Fett 10%

Smaak Dog Adult Kyckling

Ett helfoder från Smaak som passar de allra flesta vuxna hundarna oavsett ras. Fodret har sin bas i kyckling. Detta är ett proteinrikt livsmedel som innehåller 28 % proteiner, 13 % fett och 3 % fibrer. Huvudingredienserna är kyckling och havre. Linfrö ger omega-3-fettsyror som håller hundens hud frisk och pälsen glansig. Det här fodret innehåller också prebiotika som underlättar matsmältningen och upptagningen av näringsämnen från fodret. Smaak Dog Adult Chicken smakar utsökt för din hund. Med detta smakrika fullfoder för hund kan du se till att din vuxna hund får all den näring som behövs för en hälsosam livsstil. Billigt hundfoder med kyckling

Innehåller

 • Protein 28%
 • Fett 13%

Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling

Ett prisvärt torrfoder från Smaak som passar de vuxna mindre raserna allra bäst. Foderbitarna är små och runda så att det ska vara lätt för de små hundarna att tugga och äta maten. Den innehåller kyckling som huvudingrediens, vilket ger en rik proteinkälla som hjälper till att bygga starka muskler och ben. Fodret är berikat med viktiga vitaminer och mineraler för att bibehålla den allmänna hälsan, medan den smakrika smaken garanterar att din hund kommer att älska det.

Innehåller

 • Protein 29%
 • Fett 14%


Smaak Seniorfoder


Smaak Dog Senior & Light Kyckling

Ett billigt hundfoder för senior hundarna, men även för de lite överviktiga hundarna. Detta då det endast innehåller 10% fett. Fodret består av bland annat kyckling och malt linfrö. Den innehåller 29 % protein och har låg fetthalt. Den innehåller också nyttiga fibrer, vitaminer, mineraler och antioxidanter som hjälper till att hålla din hund frisk. Detta kan vara ett utmärkt val för äldre eller överviktiga hundar som vill ha en komplett och balanserad måltid. Med sina högkvalitativa ingredienser kommer det garanterat att ge ditt husdjur alla de näringsämnen de behöver.  Det här fodret är lämpligt för äldre hundar eller de som går på en viktminskningsdiet, men som fortfarande vill ha smaken av läcker kyckling.

Innehåller

 • Protein 29%
 • Fett 10%


Smaak hundfoder recensionSmaak hundfoder test 

Smaak har fått både positiva och negativa kommentarer från kunder. De positiva kommenterar främst att det är ett billigt hundfoder samtidigt som hundarna verkar tycka om det. De negativa är att vissa kräsna hundar inte var så sugna på fodret.


Smaak hundfoder pris – Lägsta pris

 • Smaak Dog Adult Grain Free Fisk 149kg

 • Smaak Dog Adult Kyckling 139kr

 • Smaak Dog Adult Small Breed Kyckling 139kr

 • Smaak Dog Senior & Light Kyckling 139kr

 • Smaak Dog Puppy Kyckling 139kr


Smaak hundfoder återförsäljare

Det finns flera återförsäljare av Smaak hundfoder och vi har samlat de återförsäljare som har det lägsta priset på denna sida.


Vetzoo
4 star


Smaak hundfoder omdöme

Smaak hundfoder är ett Finskt varumärke som har många nöjda kunder i Sverige. Fram för allt så är det nog populärt på grund av det låga priset. Men även hundarna tycks tycka om torrfodret från Smaak. Omdömena är både positiva och en del negativa.


Frågor och svar


Frågor & Svar


Vad kostar Smaak hundfoder?

För två kilo Smaak torrfoder så kostar det cirka 139 kronor.


Var köper man Smaak torrfoder billigast?

Hos oss hittar du de lägsta priserna för Smaak torrfoder för hundar.