Dogman logo
5 star

Dogman hundfoder

Dogman har ett eger foder märke "Harmony" som är en serie av helt spannmålsfria hundfoder. Ett väldigt uppskattat och bra helfoder som passar alla hundar och raser. Det är riktigt välbalanserat foder som är anpassat för valpar och vuxna hundar. De har även ett foder som är speciellt till för de hundar som har en känslig mage. Fodret är helt utan spannmål och utan onödiga tillsatser. Allt för att just din hund ska må så bra som möjligt.Sidan innehållar annonslänkar från Dogman


Dogmans hundfoder

Spannmålsfritt hundfoder för alla hundar



Harmony

✅ Helt utan spannmål

✅ Balanserat helfoder

✅ Bra näringsinnehåll

✅ Ett prisvärt hundfoder

Dogman Harmony


Dogmans hundmat

Dogmans egna fodermärke Harmony är ett riktigt bra helfoder som är helt fritt från spannmål. Istället för spannmål så har de använt sig av både potatis och ärtor som är lite mildare för hundarnas magar. Färskt kött från fågel och fisk finns i de olika fodrena. Hundmaten är välidigt smaklig så att även många kräsna hundar tycker om fodret. Dogman har även ett annat populärt hundfoder som heter Dogman Dinner som är ett billigare alternativ.

 

  • Spannmålsfritt
  • För känslig mage
  • Alltid prisvärt



Harmony Puppy

Ett väldigt bra helfoder för alla valpar som är tillverkat av bland annat färsk smaklig kyckling och andra naturliga råvaror.

Harmony Puppy passar alla valpar under 1 års ålder. Storleken på foderbitarna är cirka Ø 7-8 mm, så att det ska bli lätt fär valparna att äta puppy fodret. Med den färska kycklingen och kalkonen som finns i innehållet så får valparna i sig gott om näring och vitaminer. Det finns även gott om Omega 3 och Omega 6 fettsyror i fodret som bidrar till en frisk hud och päls.

Finns i storlekarna 3 kg och 10 kg

 

Protein 29 %

Fett 16 %



Harmony Small Breed

Detta foder är tillverkat i första hand till de små hundraserna, då foderbitarna är av storleken Ø10x5 mm. Ett väldigt smakligt helfoder som har som främsta proteinkälla av färsk anka och är självklart helt fritt från spannmål. Istället för spannmål så finns det i potatis i hundmaten. Fodret har gott om protein och en välbalanserad halt av fett.

Finns i storlekarna 2 kg och 7,5 kg

 

Protein 28 %

Fett 13 %



Harmony Adult
Ett helfoder som är spannmålsfritt och passar alla vuxna hundar är detta Harmony Adult. Det är ett premium foder som är tillverkat av endast naturliga råvaror så som exempelvis färsk kyckling och potatismjöl. Det finns även gott om både Omega 3 och Omega 6 fettsyror i fodret som bland annat bidrar till en friskare och finare hud & päls på hunden. Ett väldigt prisvärt torrfoder som rekommenderas av många hundägare.

Finns i storlekarna 3 kg och 10 kg

 

Protein 27 %

Fett 15 %



Harmony Active

Active är ett lite mer energirikt helfoder som passar de lite mera aktiva hundarna. Det innehållet ett högt protein innehåll och fetthalten är högre än i de andra fodrena, allt för att de aktiva hundarna ska få tillräckligt med energi vid hundträningen eller arbetet. Harmony Active är tillverkat av bland annat färsk kyckling och andra naturliga råvaror.

Finns i storlekarna 3 kg och 10 kg

 

Protein 33 %

Fett 22 %



Harmony Sensitive

Ett premium hundfoder som är främst till för hundar som kan ha en del problem med magen, eller har en lite känsligare mage. Fodret är tillverkat av bland annat färsk fisk och sötpotatis som gör matsmältningen lättare för hunden. Det är även lite mindre fett i maten vilket även det kan vara lite mildare för hundarnas magar. 

Passar de flesta vuxna hundar av alla raser och storlekar, ett väldigt prisvärt hundfoder för de med problem med bland annat matsmältningen.

Finns i storlekarna 3 kg och 10 kg

 

Protein 21 %

Fett 9 %



Dogman Dinner

Ett lite billigare hundfoder från Dogman som är tillverkat av bland annat gris, nöt och kyckling. Passar de flesta vuxna hundarna och även de som vill ha ett budget märke att fodra med. 389 kronor för 14 kilo gör det till ett väldigt lågtpris märke vad gäller hundfoder.

Finns i 14 kilo säckar

 

Protein 21 %

Fett 9 %



Dogman recension



Information

Dogman är en välkänd butik på nätet som även har vanliga butiker, så det är enkelt och smidigt att handla hos Dogman. De håller även låga priser och speciellt på sitt egna hundfoder Dogman Dinner, men även på premium sortimentet Dogman Harmony.

Förutom sina egna hundfoder produkter så säljer de väldigt många andra fodermärken till låga priser. Deras frakttider är snabba och man kan enkelt på deras webbutik beställa hem sitt hundfoder i lugn och ro. Dogman har fraktfritt över 500 kronor vilket i regel blir fraktfritt om man köper en större fodersäck. 

Dogman är faktiskt en av Nordens största leverantörer till olika djuraffärer och håller alltid låga priser oavsett vilket hundfoder ni ska handla. Förutom hundfoder så har de i stort sett alla tillbehör till hundar som exempelvis leksaker, koppel och halsband.





Dogmans hundfoder omdöme
Dogman har fått ganska höga poäng på bland annat trustpilot på 3.5 poäng vilket är över medel för bland annat hundfoder. De har på andra sidor på nätet som forum och genom recensioner fått goda omdömen. Dogman har även en väldigt trevlig kundsupport som svara både snabbt och ger bra råd. Vi ger Dogman höga poäng då de har ett stort utbud och snabba leveranser med låga priser. 

Frågor och svar


Frågor & Svar


Är hundfoder från Dogman bra eller dåligt?
Dogmans hundfoder, speciellt Dogman Harmony är ett väldigt bra premium foder som håller bra kvalitet. Så absolut är Dogmans hundfoder bra


Är det fraktfritt om man beställer hundfoder ifrån Dogman? 

Beställer ni över 500 kronor så är det fraktfritt från Dogman. 


Kan man köpa andra hundfoder än Dogmans egna märken? 

Ja man kan köpa de allra flesta hundfoder märkena hos Dogman, de håller även väldigt låga priser vilket gör det fördelaktigt att handla hos just Dogman 


Har dogman några rabattkoder? 

Dogman erbjuder regelbundet olika rabatter och finns det några som är aktiva så skriver vi om de på denna sida.