Hills hundfoder
4 star

Hills hundfoder
Hills hundfoder är ett välkänt hundfoder märke i Sverige. De har ofta sina produkter inte bara på nätet och i vanliga butiker utan även hos veterinärer. De har ett stort foder sortiment, så det finns ett hundfoder som kommer passa alla hundar åldrar. Så oavsett om ni har en äldre hund eller en hundvalp så finns det hos Hills ett hundfoder som kommer att passa er hund. Sidan innehållar annonslänkar från Vetzoo

Hills hundfoder

Hos oss kan ni läsa om vilket av hills hundfoder som passar just dinm hund bäst. Ni hittar även de lägsta priserna på produkternaHills

Välkänt märke

Prisvärda produkter

Stort sortiment

Hills erbjuder ett stort sortiment av hundfoder till alla raser och åldrar.

4 star
hills hundfoder


Vad är hills hundfoder
Ett hundfoder som passar de allra flesta hundarna skulle vi säga. De populäraste fodren som hills har är av smakerna Kyckling eller lamm med ris. Hills har även ett stort sortiment av specialfoder och med special menar vi foder som kan vara bra för överviktiga hundar eller hundar som har problem med känslig mage.

Hills hundfoder bra eller dåligt? Hills hundfoder håller hög kvalitet och är ett bra hundfoder för de allra flesta hundarna.
Ni kan på denna sida läsa mer om hills hundfoder och vilka foder som de erbjuder sina kunder


När du ska välja ett hundfoder från Hills
Trots alla de foder Hills har att erbjuda sina kunder så är det trots allt ganska smidigt att kunna välja rätt hundfoder. De har foder i 3 klasser, Valpar, Vuxna och för de äldre hundarna. De vanligaste smakerna man kan välja mellan är mellan kyckling eller Lamm.Hills valpfoder


  Hills Science Plan Puppy Small and Mini Chicken


  Ett hundfoder med kyckling som är anpassat för valpar av de små hundraserna. Valpfodret är utvecklat för att valpen ska få ett friskt och starkt immunförsvar och så att valpen kan växa på ett hälsosamt sätt. Fodret har de allra minsta foderbitarna så det ska bli lätt för de små raserna att äta maten.

  Passar valpar som i en vuxen ålder kommer väga upp till 10 kilo. Fodret går bra att fodra upp till 1 års ålder.  Hills Science Plan Puppy Small and Mini Lamb & Rice


  Ett hundfoder med smakar av lamm och ris, som är anpassat för valpar av de små hundraserna. Valpfodret är utvecklat för att valpen ska få ett friskt och starkt immunförsvar och så att valpen kan växa på ett hälsosamt sätt. Passar valpar som med en förväntad vuxenvikt på maximalt 10 kilo. Fodret har väldigt små bitar som gör det enkelt för valpen att äta. Upp till 1 års ålder passar detta foder till.  Hills Science Plan Puppy Medium Chicken


  Ett bra valpfoder av smak av kyckling som passar de vanligaste hundraserna. Fodret kan man fodra med tills hunden har blivit 1 år.

  Fodret är utvecklat för att ge valpen den absoult bästa starten och främjar en hälsosam tillväxt för valpen.

  För valpar med en förväntad vuxenvikt på 10 till 25 kilo  Hills Science Plan Puppy Medium Lamb & Rice


  Ett uppskattat valpfoder med smak av lamm och ris som passar de vanligaste medelstora hundraserna. Fodret har en balanserad mängd av både mineraler och vitaminer, allt för att valpen ska kunna utvecklas på bästa sätt.

  För valpar med en förväntad vuxenvikt på 10 till 25 kilo


  Hills Science Plan Puppy Large Breed Chicken


  Ett hundfoder som är anpassat för de störra hundraserna med smak av kyckling. Hundmaten ska ätas fram till att valpen blivit 18 månader gammal. Valpfodret är utformat att passa de största hundraserna allra bäst.

  För valpar med en förväntad vuxen vikt på över 25 kilo.  Hills Science Plan Puppy Large Breed Lamb & Rice


  Ett gott valpfoder för de allra största hundraserna med smak av lamm och ris. Det är utformat att främja de största valparnas tillväxt på bästa sätt. Fram tillsdess att valpen blivit 18 månader ska man fodra med detta fina valpfoder.

  För valpar med en förväntad vuxenvikt på över 25 kilo.  Hills Science Plan Adult Small and Mini Chicken


  Ett vuxenfoder för de allra minsta hundraserna som väger maximalt 10 kilo.

  Hills Adult small & Mini foder är ett väldigt populärt hundfoder som har både lättsmälta och hälsosamma ingredienser. 

  Innehåller bland annat kyckling och kalkonmjöl,majs och vete


  Hills Science Plan Adult Small and Mini Lamb & Rice


  Ett bra vuxenfoder som passar de minsta hundraserna som väger max 10 kg.

  Fodret innehåller bland annat Majs,ris och lammköttsmjöl.

  Ett foder med protein av högkvalitet för att hjälpa hunden att få smidiga muskler.

  Främst för hundar mellan 1 och 6 år  Hills Science Plan Adult Medium Chicken


  Ett vuxenfoder för hundar som väger mellan 11 och 25 kilo.

  Innehåller bland annat majs, vete, kyckling coh kalkonmjöl. Ett vuxenfoder för hundar mellan 1 år och 6 år. Gott om omega 6 fettsyror och E-vitamin för en friskare och blankare päls.
  Hills Science Plan Adult Medium Lamb & Rice


  Ett vuxenfoder för hundar som väger mellan 11 och 25 kilo

  Ett hundfoder med smak av Lamm. Har bland annat majs, vete, och lamm mjöl i innehållet.

  Det innehåller även gott om proteiner och omege 6 fettsyror samt E-vitamin för en blankare och friskare päls  Hills Science Plan Adult Large Breed Chicken


  Ett vuxenfoder för hundar som väger över 25 kilo. Ett bra foder för de större hundraserna mellan 1 och 5 år. Fodret är utformat att stödja leder med både kondrotin och glukosamin.

  Innehåller även de vikiga E- vitaminerna och omega 6 fettsyror.

  Gott om protein för smidiga och friska muskler.  Hills Science Plan Adult Large Breed Lamb & Rice


  Ett vuxenfoder för hundar som väger över 25 kilo och som är välsmakande med smak av lamm. 

  Passar alla större hundraser mellan 1 och 5 års ålder. Stödjer både muskler och friskare leder på de större hundarna.

  Innehåller bland annat majs, lamm mjöl och sojabönmjöl.  Hills Science Plan Mature Adult Small and Mini Chicken


  Ett foder för de äldre småhundarna med en vikt på max 10 kg

  Från 7 års ålder.

  Ett foder med kyckling som är både skonsamt för hunden men även stärker de äldre musklerna som hunden har ett behov av när den blir äldre.

  Bra med vitaminer och minderaler för att skydda och stärka hjärtat och njurar.  Hills Science Plan Mature Adult Medium Chicken


  Foder för de äldra hundarna med en vikt på upp till 25 kilo

  Från 7 års ålder. Ett bra foder för de äldre hundarna med smak av kyckling som är skonsamt för hundens mage och stärker både muskler och spänst.  Hills Science Plan Mature Adult Large Breed Chicken


  För de äldre hundarna över 25 kilo

  Från 7 år ålder. När hunden blir äldre är det vikigt med gott om nyttiga näringsämnen. En bra blandning av E-vitamin och Omega 6-fettsyror. Lättsmälta och hälsosamma ingredienser.  Hills Spannmålsfritt hundfoder


   Hills Science Plan No Grain Adult
   Ett spannmålsfritt hundfoder från Hills som innehåller kyckling som främsta proteinkälla. Det är helt utan spannmål och innehåller gott om Omega 3 och omega 6-fettsyror så att hunden även blir fin i sin päls. Istället för spannmål så har de tillverkat detta helfoder med ärtor och potatis vilket fungerar bra för hundens mage och tarmsystem. 26 % protein och 16 % fett för att hunden ska få i sig sitt näringsbehov.

   Ett prisvärt spannmålsfritt hundfoder från hills som finns i för alla hundraser.

   • Hills Science Plan No Grain Small & Mini Adult
   • Hills Science Plan No Grain Medium Adult
   • Hills Science Plan No Grain Large Breed Adult

   Hills Science Plan Adult Light Small & Mini Chicken
   Ett helfoder för de allra minsta hundraserna med en maxvikt på 10 kilo. Fodret är tillverkat av bland annat kyckling och kalkon har en mindre mängd fett på 11,4 %. Men det finns trots detta en hög proteinhalt på 25,7 %. Det är ett lågt kaloriinnehåll och gott om Omega 6-fettsyror samt E-vitamin så att både pälsen och huden håller sig friska och fräscha.

   Hills Science Plan Adult Light Medium Chicken
   Ett bra helfoder för de hundar som har problem med vikten eller som inte behöver ha så mycket energi i hundmaten.
   Passar hundar som är mellan 1 och 6 år som är kastrerade eller har en tendens till att lägga på sig övervikt.
   Detta foder är ett väldigt prisvärt diet foder från hills som hundarna tycker smakar gott. Innehåller bland annat majs och kyckling, men även kalkonmjöl. 24 % protein och en låg fetthalt på 11,3 % vilket passar bra för de mindre aktiva hundarna.

   Hills Science Plan Adult Light Large Breed Chicken
   Detta hundfoder är för de större hundraserna som har problem med övervikt eller som är kastrerade. Passar främst vuxna hundar mellan 1 och 5 år som inte är så jätte aktiva i motionen. Detta då fetthalten ligger på 11,4 % och proteinhalten är 24,4 %. Letar man efter ett billigt dietfoder till sin hund så är Hills light foder ett utmärkt alternativ. Prismässigt håller det låga priser om man jämför med andra dietfoder.
   Fodret innehåller bland annat majs, kyckling och kalkonmjöl.

   Hills Science Plan Perfect Weight Small & Mini Adult
   Perfect Weight är ett diet foder är anpassat för att få hunden att dels gå ner i vikt men även att behålla den nya hälsosammare vikten enklare. Man kan även fodra hundar som är kastrerade med den här hundmaten. Det är delvis tillverkat av kyckling och håller en lägre fetthalt än normalt på 12,3 % och ett bra proteininnehåll på hela 27,7 %.
   Ett väldigt bra viktminskningsfoder för hundar som har problem med övervikt eller tendens på övervikt.
   Passar alla vuxna hundar upp till 10 kilo

   Hills Science Plan Perfect Weight Medium Adult
   Detta hundfoder är främst till för hundar som ska få en viktminskning och för att sedan på ett hälsosamt sätt hålla vikten. Passar vuxna hundar från 1 års ålder som är mindre aktiva eller har blivit kastrerade. Fodret är tillverkat av främst vete, majs, kyckling och kalkon. Med endast en fetthalt på 12,2 % och en hög proteinhalt på 27,8 % lämpar sig detta foder för viktminskning.
   Hundar mellan 11 och 25 kilo är fodret anpassat främst för.

   Hills Science Plan Perfect Weight Large Breed Adult
   Ett väldigt bra viktminskningsfoder för de allra största hundraserna. Fodret är anpassat inte bara för att hunden ska gå ner i vikt, men även för att hunden på ett hälsosamt sätt ska kunna behålla sin vikt efter man har nåt den förväntade vikten på hunden. Fodret är tillverkar av bland annat majs och kyckling och innehar en fetthalt på endast 12,3 %. Proteinhalten i fodret är hög och har en precenthalt på 27,8 vilket är väldigt bra.
   För hundar över 25 kilo passar detta dietfoder bäst för.


   Hills Aktivt liv


    Hills Science Plan Healthy mobility Small and Mini Adult
    För de små hundraserna som är lite extra aktiva eller som man vill ska få extra med näring till bland annat lederna. Fodret innehåller bland annat kyckling och nyttig fiskolja. Proteinhalten är 20,6 % och fetthalten 15 %.
    Passar de allra minsta hundraserna upp till cirka 10 kilo.

    Hills Science Plan Healthy mobility Medium Adult
    Har man en hund som är relativt aktiv i träning eller har en lite aktivare vardag så kan detta foder passa alldeles utmärkt. Det är rikt på EPA från fiskolja vilket bidrar till bland annat ett friskt ledbrosk. Näringen stöder även rörliga lederna på hundarna vilket är väldigt positivt för aktiva hundar.
    Detta foder passar alla vuxna hundar från 1 års ålder med en normal vikt på mellan 11 och 25 kilo

    Hills Science Plan Healthy mobility Large Breed Adult
    Ett väldigt bra torrfoder för de allra största hundraserna med en vikt över 25 kilo. Fodret är anpassat för de lite mer aktiva hundarna och genom en väl uppbyggd produkt så stärker fodret lederna på de stora hundarna.
    Innehåller bland annat majs, vete och kyckling. 20,3 % protein och 14,9 % fetthalt. Det är gott om näring i detta foder som stöder rörliga leder och hjälper till att hålla ledbrosket riktigt starkt och friskt
    Från 1 år ålder kan man börja fodra med Healthy mobility


    Är hills hundfoder bra
    Hills har väldigt bra hundfoder. De är även uppskattade av de allra flesta hundarna. Fodret har en bra blandning av proteiner, vitaminer och fettsyror, allt för att hunden ska växa och vara välmående. Det är extra viktigt för valpar att de får ett bra valpfoder då de verkligen behöver få i sig ett bra näringsinnehåll. Detta får valparna om de äter Hills hundfoder då de har väldigt bra foder för alla hundar.

     

    Hills hundfoder Pris
    Hills håller ganska normala priser på sina foder. De har inte de billigaste fodren men inte heller de dyraste. Hos Hill får man det man betalar för, vilket vi tycker är bra. Det är bättre att betala lite mer för ett väldigt bra hundfoder, än att snåla in och köpa ett billigt foder som inte har den näring som hunden behöver ha. Hills hundfoder på prisjakt håller ganska snarlika priser oavsett var man köper fodret ifrån.


    Hills hundfoder återförsäljare

    Det går att köpa Hills hundfoder från vanliga butiker men även från nätet. Att handla Hills hundfoder från nätet kan vara skönt och smidigt, men inte minst billigast. Här nedan hittar ni de bästa nätbutikerna för Hills hundfoder.    Om hills hundfoder
    Det var en veterinär vid namn mark Morris som först började med att producera hills foder. Han ville att man skulle ta både katternas och hundarnas hälsa på allvar. Precis som vi gör med våra egna liv. Han hade sett en koppling mellan dåligt foder och hundarnas hälsa. Med ett sämre foder vart hundarna oftare sjuka, vilket Morris som tur var inte tyckte var bra. Så han tog tag i problemet och utvecklade ett väldigt bra hundfoder.    Omdöme Hills hundfoder
    Hills hundfoder har genom tiden fått väldigt bra kundomdömen. De har även väldigt många nöjda kunder som fortsätter fodra sina hundar med just hills hundfoder. Tittar man på olika forum på nätet så står det likadant där att Hills hundfoder är ett bra foder med goda omdömen. Vi kan inte heller säga annat än att vi tycke att hills foder är ett bra foder som passar de allra flesta hundarna.