5 star
Canagan hundfoder

Canagan hundfoder

Canagan hundfoder är speciellt framtagen för att ge din hund bästa möjliga näring. Deras unika blandning av naturliga ingredienser är noggrant balanserad för att ge alla viktiga vitaminer, mineraler och näringsämnen som din hund behöver för ett långt och hälsosamt liv. Alla Canagan hundfoder är spannmålsfria, vilket innebär att de inte innehåller något vete, spannmål eller gluten, som kan vara svårt för vissa hundar att smälta. Det är ett mycket populärt hundfoder med väldigt många nöjda kunder. Sidan innehåller annonslänkar från vetzoo


Canagan hundfoder
Canagan hundfoder

✅ Spannmålsfritt

✅ Prisvärt

✅ 3,6 eller 12 kg säckar


Canagan hundfoder


Canagan hundfoder bra eller dåligt?

Canagan hundfoder är ett mycket bra spannmålsfritt hundfoder. Det finns att köpa i 3,6, eller 12 kilo säckar för den som vill ha ett prisvärt spannmålsfritt torrfoder från Canagan. De har många olika produkter att välja mellan som ni kan läsa mer om på vår sida.


Canagan Puppy Grain Free Chicken

Canagan Puppy Grain Free Chicken är speciellt framtagen för att tillgodose valpars näringsbehov. Det innehåller höga nivåer av protein för muskelutveckling samt omega 3-fettsyror och probiotika för att stödja ett friskt immunförsvar. Detta spannmålsfria kibble är också berikat med glukosamin och MSM som hjälper till att främja tillväxt och ledhälsa. Färsk kyckling ger en utmärkt proteinkälla, medan sötpotatis och ärtor ger viktig energi och fibrer. Fodret innehåller också ett urval av frukt och grönsaker med antioxidanter som hjälper till att hålla din valp frisk. Canagan Puppy Grain Free Chicken är komplett och balanserad näring för växande valpar


Innehåller

 • Protein 34%
 • Fett 15%

Canagan Country Game

Om din valp är kräsen kan torrfoder vara lösningen på hans kostbehov. Det här djurfodret innehåller högkvalitativa komponenter och näringsmässigt sunda näringsämnen för en hälsosam livsstil och får sina primära proteinkällor från ank- och kaninkött som garanterar att magra animaliska proteiner är lätt tillgängliga vid varje måltid. Den proteinrika maten innehåller inte bara låga halter av kolhydrater, utan även spannmålsfria ingredienser som sötpotatis, som är lättare att smälta och som är mycket mindre benägna att utlösa allergiska reaktioner eller känslighet. Dessutom är det här hundfodret berikat med omega 3 och 6-fettsyror som bidrar till att upprätthålla din valps hudhälsa och ledrörlighet. Alla dessa anmärkningsvärda egenskaper gör detta till det perfekta alternativet för att främja en hälsosam vikt hos din hund


Innehåller

 • Protein 36%
 • Fett 17%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Country Game Small Breed

Torrt hundfoder är ett utmärkt val för kräsna hundar. Det är fullpackat med ingredienser av högsta kvalitet och har balanserats för att ge all den näring som en hund behöver för en hälsosam kost. Den huvudsakliga proteinkällan i detta foder kommer från anka och kanin vilket ger ditt husdjur gott om magert djurbaserat protein. Förutom att vara rik på protein är den här maten också mycket låg på kolhydrater, vilket bidrar till att hålla din valp på en hälsosam vikt. Detta hundfoder innehåller i stället helt spannmålsfritt som sötpotatis, som är mycket lättare för hunden att smälta och mindre benägna att orsaka allergier eller känslighet. Du hittar också tillsatta Omega 3- och 6-fettsyror för att stödja hudens hälsa och ledrörlighet.


Innehåller

 • Protein 36%
 • Fett 17%

Finns som 3kg och 6kg

Canagan Grass Fed Lamb

Canagan Grass Fed Lamb är ett utsökt spannmålsfritt hundfoder som innehåller otroliga 62 % lammkött. Detta är ett recept av högsta kvalitet som är skonsamt för mage och tarmar och ger ditt husdjur all den näring han behöver för att hålla sig frisk och aktiv. Receptet innehåller 31,5 % protein samt essentiella omega 3- och 6-fettsyror som är fördelaktiga för hud, pälsens hälsa och allmänt immunitetsstöd. Canagan Grass Fed Lamb är lämplig för vuxna hundar som lider av känslig matsmältning eller allergier.


Innehåller

 • Protein 31,5%
 • Fett 15%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Light & Senior

Canagan Light & Senior är utvecklat för att passa behoven hos äldre och överviktiga hundar. Detta spannmålsfria hundfoder består av lättsmälta ingredienser, med ett högt köttinnehåll av kyckling som ger viktiga aminosyror för att upprätthålla friska muskler. Med tillsatta botaniska ämnen, vitaminer och mineraler som hjälper till att hålla ditt husdjur i toppform är Canagan Light & Senior hundfoder perfekt för husdjur som har börjat komma till åren.


Innehåller

 • Protein 32%
 • Fett 14%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Scottish Salmon

Spannmålsfritt hundfoder är ett populärt val bland djurägare, eftersom det har ett högre köttinnehåll och naturliga ingredienser jämfört med traditionell mat som är fyllda med spannmål. Den här typen av foder är också ett idealiskt alternativ för hundar med känslig hud eller krävande pälsar, eftersom de ingredienser som används i spannmålsfritt foder kan bidra till att förbättra deras pälsstruktur. Dessutom innehåller den här typen av foder ofta essentiella fettsyror som Omega 3 och 6 som är bra för din valps allmänna hälsa.


Innehåller

 • Protein 33%
 • Fett 14%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Scottish Salmon Small Breed

Canagan Dog Small Breed Scottish Salmon är det perfekta valet för hundar av små raser. Detta laxbaserade torrfoder är tillverkat av högkvalitativ fisk och spannmålsfria ingredienser som ger viktiga omega 3- och omega 6-fettsyror för att hålla din hunds hud frisk och pälsen glansig. Fodret innehåller alla de näringsämnen den behöver för en hälsosam livsstil. Ett mycket populärt och uppskattat hundfoder från Canagan


Innehåller

 • Protein 33%
 • Fett 14%

Finns som 2kg och 6kg

Canagan Free Range Chicken

Detta naturliga och läckra hundfoder är tillverkat av äkta, frigående kyckling, sötpotatis, ärtor och potatis. Den innehåller 32 % protein för att hjälpa till att bygga muskler och 17 % fett för att ge energi. Dessutom är det spannmålsfritt så att din hund kan få alla viktiga näringsämnen utan fyllmedel eller konstgjorda ingredienser. det här hälsosamma receptet innehåller också tillsatta vitaminer och mineraler för att främja en frisk hud och päls samt stödja normal tillväxt och utveckling.


Innehåller

 • Protein 32%
 • Fett 17%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Free Range Chicken Small Breed

Med 32 % protein och 17 % fett ger detta foder en balanserad kost som håller din hund av liten ras frisk och aktiv. Den första ingrediensen i den här formeln är färsk kyckling, som ger alla viktiga aminosyror som behövs för muskelutveckling och underhåll. Andra viktiga ingredienser är sötpotatis och ärtor som källor till kolhydrater och fibrer samt potatis som ger viktiga vitaminer och mineraler.


Innehåller

 • Protein 32%
 • Fett 17%

Finns som 2kg och 6kg

Canagan Free Range Chicken Large Breed

Canagan Free-Range Chicken Large Breed innehåller 32 % protein, 17 % fett och alla viktiga näringsämnen som ditt husdjur behöver för en hälsosam kost. Denna kompletta och balanserade måltid är tillverkad med frigående kyckling som första ingrediens. Receptet innehåller även sötpotatis, ärtor och potatis för extra fibrer, vitaminer och mineraler. Med en utsökt smak som de garanterat kommer att älska är detta foder lämpligt för vuxna stora raser över 25 kg.


Innehåller

 • Protein 32%
 • Fett 17%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Dental

Canagan Dental är ett utmärkt val av mat för din hund, speciellt om hunden har problem med tänder. Det är speciellt framtaget med ingredienser av hög kvalitet för att ge den viktiga energi och näring som de behöver. Proteininnehållet i Canagan Dental ligger på 33 %, vilket möjliggör ett starkt immunförsvar och utveckling av muskler, medan fettinnehållet ligger på 16 %


Innehåller

 • Protein 33%
 • Fett 16%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Dental Small Breed

Canagan Dog Small Breed Dental är ett premium spannmålsfritt hundfoder som är särskilt utformat för mindre raser. Det är tillverkat med ingredienser av hög kvalitet som är noggrant utvalda för att ge optimal näring och hjälpa till att skydda ditt husdjurs tänder samt underlätta matsmältningen. Receptet innehåller 33 % protein, 16 % fett och ger livsviktiga vitaminer och mineraler. Det har formulerats för att tillgodose näringsbehovet hos hundar av små raser och hjälper dem att hålla sig i toppskick.

Innehåller

 • Protein 33%
 • Fett 16%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg

Canagan Highland Feast

Canagan Highland Feast Grain-Free Dry Dog Food är en näringsrik och balanserad diet med färska ingredienser och ett överflöd av protein. Det innehåller 70 % animaliska proteiner, som anka, kalkon och lax, kombinerat med 20 % hälsosamma grönsaker, frukter och botaniska ämnen. Den här spannmålsfria blandningen är rik på omegaoljor för en frisk hud & päls samt är lämplig för vuxna hundar över 1 år.

Innehåller

 • Protein 33,5%
 • Fett 15%

Finns som 2kg, 6kg och 12kg


Canagan hundfoder recensionCanagan hundfoder test 

Canagan har fått både bra betyg och goda omdömen från kunder. Deras torrfoder är spannmålsfritt ochj erbjuds till alla hundar, valpar till vuxna och även senior hundar. Canagan hundfoder pris – Lägsta pris

 • Canagan Puppy Grain Free Chicken 289kr
 • Canagan Country Game 289kr

 • Canagan Country Game Small Breed 289kr

 • Canagan Grass Fed Lamb 309kr

 • Canagan Light & Senior 279kr

 • Canagan Scottish Salmon 279kr

 • Canagan Small Breed Scottish Salmon 289kr

 • Canagan Free Range Chicken 279kr

 • Canagan Free-Range Chicken Small Breed 279kr

 • Canagan Free-Range Chicken Large Breed 279kr

 • Canagan Dental 289kr

 • Canagan Dental Small Breed 289kr

 • Canagan Highland Feast 289kr


Canagan hundfoder återförsäljare

Det finns flera återförsäljare av Canagan hundfoder och vi har samlat de återförsäljare som har det lägsta priset på denna sida.


Vetzoo
4 star


Canagan hundfoder omdöme

Canagans hundfoder är ett av de mest älskade hundfodren i Sverige, med ett imponerande 5/5-betyg från kunderna. Det är lätt att förstå varför: det är inte bara otroligt prisvärt utan också spannmålsfritt! Det gör just detta märke till ett utmärkt val för din hund. Oavsett om det är en valp eller en vuxen hund så kommer den att må bra med ett riktigt bra hundfoder.


Frågor och svar


Frågor & Svar


Är Canagan hundfoder prisvärt?

Ja Canagan hundfoder är ett prisvärt foder. Oavsett om ni ska fodra en valp, vuxen eller äldre hund så har Canagan väldigt prisvärda fodersäckar att erbjuda sina kunder


Vart kan man köpa Canagan hundfoder?

Ni köper det billigast på nätet, genom vår sida hittar ni de lägsta priserna på Canagan hundfoder.